U ranim fazama romantičnog putovanja Aleksandre Prijović sa svojom drugom, svekrva je o novopečenoj nevesti svog sina govorila samo pohvalno i lepo. Ona bi radosno izražavala svoje oduševljenje i zadovoljstvo što je svjedočila kako njen sin konačno pronalazi nekoga s kim će izgraditi život, nekoga ko je bio ne samo predan i marljiv, već mu je dao i dragocjeni dar sina, kojeg su s ljubavlju nazvali Aleksandar.

Štaviše, kako su Aleksandrini muzički poduhvati počeli da dobijaju na snazi ​​i uspehu, Zorica, njena svekrva, zdušno ju je zagrlila kao da je svoje voljeno dete. Kako je vreme odmicalo, Aleksandrina osećanja prema Zorici su rasla, a do danas obe žene otvoreno izražavaju svoju duboku ljubav jedna prema drugoj. Kako mediji i dalje spekulišu o potencijalnim problemima u braku Aleksandre Prijović i Filipa, prirodno je zapitati se kako Zorica, njena svekrva, reaguje na takve glasine i na čiju je stranu u trenucima razdora.

Trenutno, odnos između pjevača i kompozitora ostaje stabilan, bez značajnijih promjena. Uprkos glasinama u medijima o potencijalnoj ljubomori i sukobima sa njihovim menadžerom, koji bi potencijalno mogli da dovedu do rastave, sin Bobe Živojinovića, popularnog umetnika, vešto je uspeo da razreši ove situacije na način koji je dobro prihvaćen od strane javnosti.

Poslednjih dana na Aleksandrin rođendan desio se značajan događaj jer su se i Filip i Zorica potrudili da razbiju sve glasine i spekulacije oko njihovog navodnog razvoda. Pojavili su se na svojim “Instagram” profilima i podijelili srdačnu zajedničku fotografiju, nesumnjivo demonstrirajući snagu i jedinstvo njihove veze. U prilog ovom iskazu solidarnosti, pridružila se i Aleksandrina svekrva koja je objavila dirljivu sliku na kojoj je u zagrljaju sa voljenom snajom, koju je pratila srdačna poruka.