Nakon tragične smrti svog voljenog supružnika, Branka, koja je majka Darka Lazića, prošla je kroz opsežnu fazu izolacije i samoće. Međutim, usred pustoši, tračak nade pojavio se kada je naišla na muškarca po imenu Dragan, koji će na kraju postati ljubav njenog života. Brankina naklonost prema Draganu rascvjetala je organski i bez napora, zarobivši njeno srce na način na koji nikada nije zamišljala.

Naime, Dragan je poreklom iz živopisnog grada Velikog Gradišta i proveo je značajan deo svog života boraveći i marljivo radeći u Holandiji. Intrigantno je da se porodica Lazić ukrstila sa Draganom nekoliko godina ranije tokom njihovog boravka u Holandiji, ali je njihova veza ostala udaljena i odvojena. U svjetlu ove situacije, lokalni mediji su se zainteresirali za odnos Branke i njenog partnera, što je dovelo do intervjua sa njenom partnerkom.

Čini se da su i Branka i njen partner odlučili da zadrže skroman pristup, tvrdeći da su jednostavno prosječne osobe bez ikakvog statusa ili slave vrijednog pažnje. Taj stav ponavlja i sam Dragan, ističući da nema potrebe da ulazimo dalje u njihove lične živote, jer više vole da sačuvaju svoju privatnost. Dragan, koji je trenutno razveden, našao se u situaciji da ima petoro dece pod staranjem. Nažalost, zbog svoje retke navike da prati aktuelna dešavanja, nije bio svestan tragične smrti Milana, nekoga ko je imao značajnu vezu sa njegovom porodicom.

Međutim, Draganova briga za porodicu navela ga je da se preko popularne društvene mreže Fejsbuk obrati Branki, svojoj bivšoj partnerki, kako bi im izrazio iskreno saučešće. Ovaj čin, kojem je svjedočio blizak izvor iz porodice, pokazuje Draganovu istinsku brigu i empatiju pred ovako uznemirujućim vijestima.