Verica Rakočević, poznata modna dizajnerica koja se već dugo oslanja na nekonvencionalne metode održavanja ljepote i sjaja, ostaje dosljedna sebi. Unatoč razlici od 35 godina s suprugom Veljkom Kuzmančevićem, Verica je uvijek naglašavala da godine nisu problem u njihovom sretnom braku.

Njezina beauty rutina nadilazi površinsku njegu, fokusirajući se na unutarnju ljepotu. Nedavno je podijelila fotografiju bez šminke uz citat Warrena Buffetta: “Kada svijet oko tebe gubi razum, sve što trebaš učiniti je ostati pri zdravoj pameti.” Sa svojih 75 godina, izgled Verice očaravajuć je i izaziva zavist mnogih žena.

Njezin dnevni režim ljepote počinje jutarnjim trčanjem, a naglašava da joj je važno održavati snagu dok stari. Razmišljajući o prolasku vremena i fizičkim promjenama koje dolaze s godinama, Verica priznaje svoje godine, ali se ugodno iznenađuje kad otkrije da joj bokovi i koljena ne uzrokuju nelagodu.

Uvrštavanjem ružmarina u svoju dnevnu rutinu, Verica vjeruje u mnoge blagodati za organizam, a također prepoznaje njegovu učinkovitost za kožu u svakodnevnoj beauty rutini. Iako priznaje neizbježnost bora, Verica ih ne smatra ni lijepima ni nostalgičnima. Umjesto toga, divi se ženama koje hrabro prihvaćaju izazove starenja, iako i sama ne gleda unaprijed. Napokon je iznijela svoj stav prema starenju, videći ga kao prirodan korak prema sljedećem poglavlju.Unatoč neizbježnim borama, Verica priznaje da ih ne smatra ni lijepima ni nostalgičnima. Umjesto toga, divi se ženama koje hrabro prihvaćaju izazove starenja, iako sama ne gleda s previše nostalgije u budućnost. Konačno je iznijela svoj stav o starenju, priznavši da je to prirodni korak prema zrelosti.