Kompozitor Dragan Stojković, član žirija “Zvezde Granda”, poznat je kao “bezgovoran” u muzici i zabavi, a iako je javna ličnost, svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti. Malo ko zna detalje o njegovoj supruzi Dunji, s kojom je u braku već 44 godine, i koja je majka njihovog sina Aleksandra i kćeri Aleksandre, poznatije kao Dzija.

Iako se retko pojavljuju zajedno u medijima, Stojković je jednom prilikom delio nekoliko ljubavnih reči o svojoj supruzi. Istakao je da je srećan što Dunja nikada nije težila da postane zvezda preko njegove slave. On je otkrio da je Dunja njegov najveći i najiskreniji oslonac u ljubavi prema porodici i deci, a sebe vidi kao odgovornog muža.

“Drago mi je što moja supruga nikada nije razmišljala o tome da postane zvezda preko druge zvezde. Ona je moj najveći i najiskreniji oslonac ljubavi prema porodici i deci, a ja sam na redu kao muž. Prava stvar je kada to osetite. Ona brine o meni i sprema mi omiljena jela. Zaista sam uživao u punjenim paprikama koje je divno skuvala i u datuljama kadaif. Pokušavao sam mnogo puta, ali kvalitet mog Dunjinog kuvanja može da se uporedi sa onim iz Istanbula”, izjavio je Stojković, otkrivajući da uživa u kućnim trenucima s porodicom, gde Dunja igra ključnu ulogu u održavanju toplote doma.