Iako je prekinuo vezu sa poznatom balkanskom zvezdom Cecom Ražnatović, Bogdana Srejovića i dalje nazivaju njenim bivšim dečkom. Bez napora je osvojio brojne žene svojom magnetičnom ličnošću, a nakon razlaza sa pevačicom, romantično je povezan sa drugim zadivljujućim damama.

Trenutno je otkrio emocionalno zadovoljstvo i rado je u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, voditeljkom koja je slavu stekla učešćem u rijalitiju. Čini se da čak i neko ko je nekada bio u romantičnim vezama sa privlačnom i istaknutom Cece Ražnatović nije mogao da odoli njenoj lepoti i stasu koji oduzima dah. Činilo se da Bogdan Sregović sve više uživa u vremenu koje provodi sa Jovanom Ljubisavljević, koristeći svaku priliku da ode van Beograda i posveti se njihovoj vezi. Trenutno uživaju na zajedničkom odmoru, a njihove zajedničke fotografije izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama.

Ljubavne i romantične slike snimljene na plaži jasan su pokazatelj da ljubavni život Bogdana Sregovića trenutno plovi mirnim vodama. Čini se veoma srećnim i opuštenim u ovom aspektu svog života, što je navelo neke da nagađaju da bi par uskoro svoju vezu mogao da podigne na viši nivo. Bogdan Srejović, biznismen poznat po dosadašnjoj vezi sa Cecom Ražnatović, nedavno je podelio fotografiju sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom učesnicom rijalitija „Zadruga“.

Potvrdom njihove emotivne veze konačno je stavljena tačka na brojne spekulacije o Jovaninim osećanjima prema Bogdanu Srejoviću. Za Srejovića, koji je svojevremeno bio u vezi sa Cecom Ražnatović, dugo se priča da je dobio Jovaninu naklonost. Uprkos tome što su više puta primećeni zajedno, do sada nikada nisu javno priznali svoju vezu. Važno je napomenuti da Srejović veoma ceni svoju ćerku Iskru, a ranije je bila udata za Zorana Tasovca, koji je trenutno u romantičnoj vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem.