Ana Bekuta je pre nekoliko godina krenula u obimni projekat renoviranja svog stana u Priboju. Njena rezidencija, koja je jednoetažni stan, nudi dovoljno prostora za svoje stanare. Kako bi se osigurala privatnost, nekretnina je zaštićena od znatiželjnih očiju čvrstim drvenim vratima. Prije više od 35 godina, poznata pop umjetnica odselila se iz svog djetinjstva i od tada je posjećivala samo povremeno.

Ranije je dolazila u posetu roditeljima i bratu, ali u novije vreme njene posete su bile usmerene na renoviranje roditeljskog doma, što se pokazalo poprilično drugačije od onoga što je pevačica pamtila tokom mladosti i akademskog bavljenja. Tokom vremena implementirane su brojne izmjene i poboljšanja. Ipak, kada je Ana dostigla fazu odraslog doba, došla je do ključne odluke da napusti mesto svog detinjstva u potrazi za profesionalnim ispunjenjem.

Oprostila se od poznatih granica svoje spavaće sobe i krenula na put za Beograd, gde je od tada osnovala svoju rezidenciju. Po dolasku u užurbanu srpsku prestonicu, neprimetno se asimilirala u novo okruženje, bez napora se prilagođavajući živoj atmosferi koja ju je okruživala. Svojevremeno je naišla na raskošan penthaus smešten u srcu Vračara, prepun savremenih nameštaja i prelepih ukrasa. Njegova najupečatljivija karakteristika, međutim, bila je prostrana terasa sa koje se pružao prekrasan pogled na prostrane krovove grada i veličanstveni hram Svetog Save.

 

Ovaj luksuzni penthouse, koji je odisao raskošom i sofisticiranošću, bio je lako dostupan za kupovinu, pozivajući one koji su tražili oličenje profinjenog života. Ana je duže vreme boravila u prostranom stanu sa svojim voljenim partnerom Milutinom Mrkonjićem. Nakon njegove smrti, njeni unuci, koji su bili potomci njenog sina jedinca Igora Polića, došli su da žive kod nje.