Svakim danom ljubav između Anastasije i Nemanje jača. U jeku vesele proslave rođenja malog Isaija, zapažena je bila i ljubav Anastazije i Nemanje. Prema pisanju medija, Anastasia je napravila pauzu tijekom veselja kako bi s Nemanjom podijelila nevjerojatne vijesti…

  • Anastasijina i Nemanjina ljubav cveta, a to pokazuju i najnovije vesti Svet novina i portala Svet na Instagramu. Unatoč strašnom gubitku djeteta, njihova je veza postala još jača, zbližila ih i potaknula dublju intimnost. Anastasija Gudelj, koja trenutno živi u Sevilli, posebno je doputovala iz Španjolske kako bi pružila podršku svom bratu i njegovoj obitelji u ovom neopisivo radosnom vremenu. Ražnatovići su dobili treću prinovu u obitelji, a njihovu sreću dijeli i obitelj Bogdan iz Titela.

Tete otvoreno izražavaju svoju sreću zbog Isaijinog rođenja, nestrpljivo slaveći tu prigodu. U veseloj atmosferi, Anastasija svom suprugu Nemanji posvećuje pjesmu “Zbog tebe živim”, izvedbu koja podsjeća na izvedbu Dušana Kurtića na Eurosongu, ostavljajući sve dobro raspoložene. Moje postojanje je isprepleteno s tvojim, jer ti si taj koji mi daje život i ljubav. Ipak, u nedostatku tvoje prisutnosti, osjećam se kao da polako nestajem, prestajem postojati.

  • Kad god pogledam u tvoje oči i svjedočim tvom očaravajućem osmijehu, u mojoj se duši probudi osjećaj nemira, podsjećajući me da je sve izvan mene dotaknuto tvojom božanskom prisutnošću, dajući krila mojim željama. Duboka ljubav koju dijele Anastasia i Nemanja ima moć da nadiđe jezik i čak se može izraziti kroz prekrasne melodije pjesme. Njihova je ljubav toliko bitna za njihovo postojanje da se bez nje osjećaju kao da polako nestaju.

Biti s tobom u svijetu Jave čini mi se kao san i nemam želju da se ikada probudim. Po dolasku trećeg sina, Bogdana je rodila i par je odlučio odustati od imena Ilijan u korist novog nadimka za dječaka. Prolazak vremena postaje beznačajan kada ga provedemo s vama, jer postajemo zaneseni u vlastiti labirint. Svetu bračnu vezu Anastasija i Nemana Gudelj sklopili su u kolovozu 2023. godine, au intimnoj ceremoniji u krugu najmilijih podijelili su potresnu vijest o spontanom pobačaju.

  • Uprkos ovom bolnom neuspjehu, ljubav između Anastasije i Nemanje samo je ojačala i svi željno iščekuju trenutak kada će ponovo obradovati javnost radosnom viješću, trijumfujući nad prethodnim gubitkom. Anastasija Ražnatović, poznata srpska pop pjevačica, kćerka je legendarne srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođena 25. svibnja 1998. u Beogradu, ovaj grad i dalje naziva svojim domom.

Anastasijino odrastanje obilježilo je prisustvo majke, cijenjene srpske pop zvijezde Svetlane Ražnatović, i oca Željka Ražnatovića Arkana, kontroverzne osobe poznate po umiješanosti u kriminalne radnje, politiku i osnivanje ratne paravojne formacije tzv. “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”. Tragično, kada je Anastasija imala samo dvije godine, njen otac je ubijen.

  • Dijeli blisku vezu sa svojim starijim bratom Veljkom i ima polubraću i sestre po imenu Vojin, Nikola i Mihajlo, kao i polusestre Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Tijekom formativnih godina bila je obasipana bezuvjetnom ljubavlju ne samo majke, već i tete Lidije. Njeno obrazovanje je obuhvatilo studije u britanskoj školi i muzičkoj školi u Beogradu. Na kraju je svoj akademski put nastavila upisom na Poslovni fakultet.