Od kada se Dragana Mirković pojavila na pop muzičkoj sceni, stekla je ogromnu publiku i oduševljenje široke demografije. Ovi atributi služe kao neprocjenjivo bogatstvo, što je izdvaja od ostalih u industriji. Uprkos svom bogatom načinu života i sredstvima da se prepusti bilo kojoj materijalističkoj želji, Dragana je dosljedno davala prioritet stvarima srca i istinske veze nad površnim posjedima.

Suprotno uvriježenom mišljenju, ona je dosljedno ulagala napore da se suzdrži od izlaganja svojih vrijednih stvari ili da ih koristi kao sredstvo za traženje pažnje. Umjesto toga, posvetila se isticanju svojih izuzetnih pjevačkih sposobnosti i utjelovljivanju značajnih ljudskih kvaliteta. Međutim, neosporno je da njen izgled i modni izbori konstantno privlače pažnju. Svaki aspekt njene odjeće, od torbica koje nosi do cipela koje nosi, pomno se ispituju za svaku priliku. Uprkos različitim mišljenjima drugih, ona je ostala nepokolebljiva u svom jedinstvenom stilu, koji se najbolje može okarakterisati kao nenametljiv, elegantan i sofisticiran.

Modna prezentacija koju je nedavno predstavila na Instagramu predstavljala je upečatljiv crveni kombinezon kao njen ansambl. Ipak, ono što se istinski izdvojilo je izuzetna ogrlica koju je izradila Dragana Mirković, koju je besprekorno uparila sa svojim outfitom. U početku se činilo da je to ekstravagantan predmet koji samo nekolicina privilegovanih može priuštiti. Ipak, u stvari, radi se o komadu nakita lokalnog proizvođača, a pjevačica ga s ponosom prihvaća bez ikakvog ustručavanja ako joj se sviđa.

Ogrlica koja krasi Draganu Mirković odiše luksuzom i savršeno upotpunjuje njen status poštovane dive. Ne čudi što su brojne žene koje idoliziraju pjevačicu na društvenim mrežama odmah izrazile žarku želju da posjeduju ogrlicu slične veličanstvenosti.