Slađana Vujičić, poznata kao Slađa Alegro, veoma je cenjena pevačica srpskog pop-folk žanra. Rođena 1979. godine u Obrenovcu, tokom svog života ostala je stanovnica ovog šarmantnog grada. Smješten na četvrtom spratu stambene zgrade, njihov stan krasi umirujuća paleta boja koja se sastoji od bijelih, krem ​​i zemljanih tonova. Pažljivo odabrane, ove nijanse doprinose stvaranju jedinstvene i divne porodične atmosfere.

Dnevni boravak, koji se može pohvaliti značajnom prostranošću, neprimjetno se povezuje sa blagovaonom. U ovoj trpezariji, kružni sto je praćen savremenim stolicama, čineći moderan i moderan ansambl. Kao primarno mesto okupljanja članova porodice, ovaj prostor krasi obilje cenjenih porodičnih fotografija, koje dodatno pojačavaju osećaj zajedništva i sentimentalne vrednosti. Slađa, poznata po svojoj pobožnosti, duboko poštuje ikonu Svetog Đorđa, koja zauzima istaknuto mesto u njenom stambenom prostoru. Na kraju napornog dana, zaista nema ničeg ugodnijeg od smještanja na plišanu ugaonu sofu, gdje se možete opustiti i uživati ​​u ugodnom prisustvu svojih najmilijih.

Privlačnost enterijera je pojačana ukrasima polica za knjige i fioka, ukrašenih zadivljujućim fotografijama, koje daju dašak elegancije celokupnom dekoru. Štaviše, prisustvo više ogledala u cijelom prostoru podiže njegovu atmosferu na potpuno novi nivo, stvarajući prepoznatljiv i očaravajući ambijent. Ova ogledala, pored svoje dekorativne uloge, služe i kao idealna kulisa za bavljenje omiljenom razonodom snimanja selfija, zajedničkom fascinacijom majke i kćeri.

Pjevačica i njen suprug pronalaze utjehu u jednostavnoj spavaćoj sobi, koristeći je kao utočište za opuštanje. Bez sumnje, vizuelno najupečatljivija soba u njihovom prebivalištu je lični prostor namenjen njihovoj ćerki Mili. Može se okarakterizirati samo kao maleno, ružičasto carstvo, prepuno obilja igračaka i umiljatih stvorenja. Milina mala odaja služi kao često mjesto za drage interakcije između majke i kćeri, povremeno ih uljuljkajući u miran san dok dočaravaju zadivljujuće priče.