Toni Bijelić nedavno je objavio svježu fotografiju i otkrio značajne nadolazeće transformacije. Povodom tmurnog događaja, na društvenim mrežama oglasio se Toni Bijelić, bivši suprug Dragane Mirković.

  • Srdačnom objavom oprostio se od svog preminulog prijatelja Envera, izražavajući zahvalnost za neprocjenjivu podršku koju je pružio njemu i njegovim najmilijima. Toni je naglasio da će Envera zauvijek čuvati u uspomeni kao na istinskog prijatelja koji je značajno utjecao na njihove živote. Toni je od srca zahvalio svom dragom prijatelju na neizmjernoj podršci koju je pružio njemu, njegovoj obitelji i dvorcu.

Među ograničenim brojem pravih suputnika, ovaj se prijatelj isticao. Zauvijek će ostati sjećanje na Envera Hasanovića. Toni je danas na društvenim mrežama podijelio svježu fotografiju iz kafića, gdje je razmišljao o novim idejama i donosio poslovne odluke, koje je osobno potvrdio. Opisujući ovu fotografiju, Toni je jezgrovito istaknuo kako je na njoj zabilježen trenutak posvećen poslu.

  • Važno je ponoviti da je Toni Bijelić ovih dana opovrgnuo medijske napise o navodnom zahtjevu za pomirenje s bivšom suprugom Draganom Mirković. Čvrsto je ustvrdio da je svaka priča o pomirenju bespogovorna, čak je otišao toliko daleko da ju je označio kao “laž”, poprativši svoju izjavu fotografijom novinskih naslova koji šire ovu dezinformaciju. Nakon razvoda, Dragana Mirković nedavno je progovorila o neizmjernoj podršci koju dobiva od svoje djece, Marka i Manuele.

U trenucima emocionalnog nemira, utjehu pronalazi u prisustvu svog odraslog, inteligentnog i voljenog sina i kćeri. Njihovo stalno druženje i bezgranična ljubav Dragani su na ponos i zahvalnost. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković slovi za jednu od najistaknutijih osoba balkanskog pop-folk žanra. S impresivnim rekordom od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, vladala je glazbenom industrijom tijekom 80-ih i 90-ih godina, učvrstivši svoj status jedne od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

  • Njezina popularnost nadilazi granice, a dokaz su njeni rasprodani koncerti u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Značajno, Dragana se ističe time što je prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solo koncert u Turskoj. Poznata po svojim inventivnim i razrađenim glazbenim spotovima, kao i zamršenim plesnim rutinama, Dragana nastavlja osvajati publiku svojim jedinstvenim stilom.

Osim uspješne glazbene karijere, obilježila se iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”. Ugledni američki časopis “Billboard” usporedio je njezin utjecaj s ikonskim likovima poput Madonne i Lady Gage. U međuvremenu je u Srbiji slave kao “kraljicu zabavne glazbe” ili blistavu “luče iz Kasidola”, koja joj je poslužila kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine.

  • Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković djetinjstvo je provela u Kasidolu, pitoresknom gradiću nadomak Požarevca, uz svoju šesteročlanu obitelj. Njezina duboko ukorijenjena veza s glazbom može se pratiti unatrag u njezine rane godine, kada je slušala svog djeda Dragutina kako vješto svira harmoniku, rasplamsavajući vlastitu strast za tom formom umjetnosti. Pokazujući svoju glazbenu sposobnost u dobi od pet godina, Dragana je bez napora naučila svoju prvu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čila”, pokazujući rani procvat njezinog talenta.