U svojim mladim godinama Biljana Jevtić bila je predmet žudnje brojnih muškaraca. U svojim mladim godinama Biljana Jevtić osvojila je srca brojnih muškaraca, ali tek je Aleksandar Aca Ilić uspio da je osvoji. Njihova emotivna veza počela je cvjetati sredinom osamdesetih, a naposljetku su se vjenčali 1989., točno godinu dana nakon vjenčanja.

 

  • Uočite oštar kontrast između njegove raskošne vile na pozornici i oronule zemljane kuće u kojoj je odrasla Biljana Jevtić. Acino svadbeno slavlje, na kojem je bilo nevjerojatnih 500 uzvanika, održalo se u hotelu u Gornjem Milanovcu, njegovom rodnom gradu. Zanimljivo je da su vjenčanju prisustvovali i brojni obožavatelji slavnog para, zbog čega je u jednom trenutku nedostajalo mjesta za goste.

Od trenutka kada sam krenuo na svoj profesionalni put 1983. godine, moj susret s Aleksandrom označio je kraj svih priča o drugim muškarcima. Bez napora ih je sve zasjenio i zauzeo svoje mjesto na čelu. Biljana Jevtić je to otvoreno priznala, koja desetljećima uživa u blaženoj zajednici s kolegom. Suzana Mančić je ljubazno ugostila Biljinog kuma, dok je Acin svjedok na vjenčanju bio blizak prijatelj iz Milanovca. Biljana je priznala da je njihov brak imao dosta izazova, ali su ih uspjeli prevladati na čvrstom temelju ljubavi, razumijevanja i poštovanja. – Svjesno sam odlučio ostati lojalan.

  • Prirodno je susresti se s iskušenjima, ali postoje trenuci kada angažirate intelekt, a ne emocije i razlučite što je uistinu važno, a što hitno… Kada tijek vremena stvari učini monotonima, aktivirajte autopilota, osnažite osjećaje i krenite naprijed – nedvosmislen je vokal, dok Aca prepričava svoj trijumf u pobedi nad Biljom. Nakon uspješnog pokušaja “košarice”, godinu dana kasnije krenuli smo na zajedničku turneju.

Bilo je to tijekom čestitke za Novu godinu kad je njezina ruka ostala na mojoj, što mi je poslužilo kao prvi znak. Naše uživanje trajalo je nekoliko godina sve dok nisam morao u vojsku, što se pokazalo kao značajna kušnja za naš odnos. Aca, koji se svojedobno natjecao s medijskim mogulom Sašom Popovićem, svojedobno je izjavio da je ravnodušan prema životu, pa tako i prema vojsci. Iako je morao u vojsku, Aca je u svemu tome izdržao. Vjerovao je da ga svako životno iskustvo, koliko god izazovno bilo, samo ojačava.

  • Osim toga, Aca je naveo da je Bilja, mlada i popularna osoba, njegova djevojka. Pre braka sa Suzanom Jovanović, moje srce je u potpunosti pripadalo Biljani Jevtić. Bila je izvanredna žena, kako u pogledu vokalnog talenta, tako i zbog fizičke privlačnosti. Naime, imala je prirodno široka prsa. Njezin me šarm uvijek osvajao. Putevi su nam se križali na raznim nastupima, provodili smo vrijeme zajedno, iako je naš odnos ostao platonski. Međutim, sudbina je krenula drugim putem kada ju je oteo Aca Ilić, koji joj je na kraju postao suprug. Nadmašio me u osvajanju nje.

Moram priznati, nikad mi nije bilo jasno što je ona vidjela u njemu (smijeh) – otkrio je jednom prilikom Saša Popović. Biljana Jevtić, poznata srpska folk pjevačica, nadaleko je poznata po svojim hitovima kao što su “Evo ti srce na dlanu”, “Proklet da je ovaj život”, “Opasna je ta igra”, “Suzo jedina” i mnogi drugi. Rođena 17. listopada 1959. godine u selu Grejač, između Aleksinca i Niša, od ranih 1980-ih živi i svoju karijeru gradi u Beogradu.

  • U sretnom je braku s kolegom pjevačem Aleksandrom Acom Ilićem, a zajedno imaju sina Ivana. Biljana je solo karijeru započela kao vokal u kulturno-umetničkom društvu u Nišu. Upravo je tijekom natjecanja “Prvi glas Srbije” svojom izvedbom pjesme “Anica ovče čuvala” opčinila i publiku i žiri, čime je na kraju osvojila prvu nagradu. Nakon što ju je ugledala, Radmila Todorović Babić godinu dana kasnije pozvala je u Beograd radi snimanja albuma. Godine 1983. Biljana je predstavila svoju debitantsku ploču pod nazivom “Biće bolje”.