Aleksandra Prijović, renomirana estradna umetnica, poslednjih godina brzo je stekla ogromnu slavu, učvrstivši svoju poziciju jednog od najtraženijih vokala ne samo u Srbiji, već iu susednim regionima, pa i van nje. Neosporan katalizator njenog izuzetnog uspeha može se pripisati njenom spoju sa Filipom Živojinovićem, posinkom legendarne umetnice Lepe Brene. Njihov harmoničan brak traje izvanredne četiri godine, a njihova duboka ljubav dodatno je produbljena dolaskom njihovog voljenog sina Aleksandra, koji je nesumnjivo postao žarište njihovih života.

Putovanja na nastupe predstavljaju značajnu prepreku za Priyu, jer neizbježno podrazumijeva odvojenost od svog voljenog sina. Kad god se ona i Filip nađu zaokupljeni radnim obavezama, zavise od nepokolebljive podrške baka Borke i Zorice, koje ljubazno brinu o malom Aleksandru tokom boravka u Srbiji. Uz bake, par je zatražio i usluge visoko kvalifikovane dadilje, čija je nepokolebljiva posvećenost i naklonost prema porodici donela njihovo potpuno poverenje i obožavanje.

Tokom Prijinog razgovora o dadilji, postaje očigledno da je par imao niz strogih kriterijuma kada je u pitanju odabir savršenog kandidata. Par je stavio ogroman naglasak na pronalaženje osobe koja ne samo da je imala saosećanje, već je imala i iskrenu ljubav prema deci i aktivno učestvovala u vaspitanju njihovog sina Aleksandra. Za divno čudo, uspjeli su pronaći nekoga ko je ispunio sve okvire i besprijekorno odgovarao njihovim zahtjevima. Zaista je dirljivo svjedočiti količini brige i brige koju mali Aleksandar dobija od svojih roditelja, bake i dadilje.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali su svetionik nade za brojne parove širom sveta, pokazujući izuzetan potencijal uspostavljanja harmonične ravnoteže između uspešnog profesionalnog života i porodičnog okruženja prepunog naklonosti i podrške.