Izvanredan nastup Bojane Šarović u takmičenju “Zvezde Granda” ostavio je trajni utisak na publiku i učvrstio njenu poziciju jedne od najupečatljivijih takmičarki sezone. Uprkos tome što je na kraju osigurala osmo mjesto, Bojanin očaravajući talenat i zadivljujuće prisustvo osvojili su gledaoce i privukli značajnu pažnju. Njen zadivljujući izgled i neosporan šarm učinili su je intrigantnom figurom u cijelom takmičenju, čime je postala zvijezda u usponu na koju treba paziti.

Precizni razlozi ovog odlučnog izbora ostaju obavijeni velom misterije, ali se ne može poreći činjenica da Bojana ima izuzetne sposobnosti i velika obećanja u oblasti muzike. Iako je Bojana odlučila da izađe iz centra pažnje i prekine javne nastupe, njena strast za pevanjem je ostala nepokolebljiva i postala je član benda. Ipak, njen glavni fokus se pomerio ka majčinstvu kada je 2013. godine radosno dočekala svoje ćerke bliznakinje, Srnu i Taru, na svet.

Zahtjevi i obaveze majke naveli su je da se privremeno povuče iz domena pop muzike, što joj je omogućilo da u potpunosti svoje slobodno vreme posveti stvaranju dragocenih uspomena sa svojim voljenim ćerkama. U početku je stekla priznanje kao jedna od najsjajnijih učesnica renomiranog talent šoua “Zvezda Granda”. Žiri i gledaoci predvidjeli su joj svijetlu budućnost u industriji, ispunjenu postignućima i trijumfima. Međutim, na opšte iznenađenje, iznenada je nestala iz reflektora, ne ostavljajući za sobom nikakav trag.

Shodno tome, ona sada ostaje neprimećena i neprepoznata, a njen nekada istaknuti lik nestaje u mraku. Bojana je prilično aktivna na svom Instagram nalogu, redovno dijeli objave kako bi se znalo o svom prisustvu. Kad god postavi sliku, često dobija komplimente za svoj prelep izgled i besprekoran smisao za modu.