U hotelu Vrbas u Donjovakufu trenutno boravi čovjek po imenu Taib Seferović Tito. Pored dužnosti noćnog čuvara i recepcionera, Tito pomaže i u raznim poslovima u hotelu. Njegov životni put obilježen je zadivljujućim brojem iskustava, uključujući uključenje u 49 partnerstava, 50 potomaka i nevjerovatnih 250 potomaka koji protežu nekoliko generacija. Tito s ponosom kaže da su njegova udruženja uključivala žene iz različitih sredina, uključujući hrvatske, srpske, njemačke, poljske, ruske i mnoge druge.

Tokom svog života, sklopila sam brak sa zapanjujućim brojem od 49 žena, sve dok sam se prepuštala intimnim vezama sa zapanjujućim brojem od 7.000 žena. Tito je neizmjerno ponosan na svoju nepokolebljivu posvećenost uzdržavanju od poroka alkohola i cigareta, pripisujući svoje izuzetne vještine sa ljepšim spolom aktivnom bavljenju sportom. Majstorstvo harmonike, muzičkog instrumenta kojim vešto svira, nesumnjivo je odigralo ključnu ulogu u osvajanju srca i naklonosti nebrojenih žena.

Tokom slučajnog susreta sa službenikom za provođenje zakona, otkriveno je da je dotična osoba zapravo direktan potomak policajca. Ne samo da ova osoba posjeduje nevjerovatnu sposobnost da se brzo zaljubi, već posjeduju i još izvanredniji talenat da ubrzano prekidaju veze. Među brojnim incidentima koji su im ostavili trajan utisak, jedan se posebno ističe – neočekivani sastanak s policajcem koji je, začudo, njihov vlastiti potomak. Jednog sudbonosnog dana, našao sam se uhvaćen usred krajnje neobične situacije.

Kako mi je policajac prišao, njihov zahtjev za identifikaciju dobio je nepredviđeni obrt. Dok sam predavao potrebna dokumenta, dogodio se iznenađujući obrt. Na moje čisto zaprepaštenje, službenica je odjednom postala preplavljena emocijama, prolivajući suze i uzvikujući: “Ti si moja baka.” U tom jedinstvenom trenutku, izvanrednim udarom sudbine, ponovo sam se ukrstio sa svojim davno izgubljenim sinom.