Svima nam je poznata  poularna i uspiješna  Marija Šerifović koja je svojim pjesmama osvojila veli8ki broj publike. Međutim često se spekuliše o njenom privatnom životu i vrlo često se pominje njena udaja što ona i negira.Nakon objave tokom druge polufinalne večeri Eurosonga, pjevačica Marija Šerifović dobila je zadivljujući komentar koji joj je privukao pažnjju.

  • Brojni pojedinci istaknuli su činjenicu da je na temelju svojih izjava izrazila određenu razinu nezadovoljstva sudionicima drugog polufinala, zbog čega je izjavila sljedeće: Nakon što je napisala rečenicu “Ma more marš bre”, dobila je salvu komentara na svoju objavu, no jedan se komentar posebno istaknuo i privukao pažnju svih. Na platformi “X” korisnik je iskazao isključivu podršku Mariji kao lezbijki, popraćen stikerom poljupca.

Gospođin komentar izazvao je Šerifovićevu pažnju, natjeravši jezgrovit odgovor u jednoj riječi. – Daj mi pusu – neočekivano joj je rekla Marija, što je mnoge iznenadilo. Iz Marijine godišnje posvećenosti praćenja ovog velikog glazbenog natjecanja jasno je da je izrazila razočaranje pojedinim sudionicima, iako nije precizirala kojim. Opće je poznato da je Marija Šerifović postigla nevjerojatan pothvat pobjedom na Eurosongu Srbije 2007. godine sa svojom zanosnom pjesmom “Molitva”.

  • Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, trenutno živi i radi na relaciji Beograd – Los Angeles. Potječući iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom, Marijini djed i baka bili su poznati po obradama starogradskih pjesama, dok su njezini roditelji Verica i Rajko zajedno nastupali u grupi Žaoka. Marija Šerifović stekla je 2004. godine priznanje u regiji pobjedom na festivalu u Budvi sa svojom snažnom pjesmom “Bol do ludila”. No, upravo ju je trijumf na Euroviziji 2007. s pjesmom “Molitva” istinski doveo u prvi plan europske glazbene scene.

 

Tijekom svoje karijere Marija je izdala šest studijskih albuma čime je učvrstila svoj status jedne od najistaknutijih pjevačica u regiji. Naime, ona je i stalna članica žirija popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Vrijedi spomenuti da je Marijin polubrat Danijel Pavlović također talentirani pjevač i instruktor pjevanja, a afirmaciju je stekao sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”.

  • Rođena 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović dolazi iz obitelji duboko ukorijenjene u glazbenoj industriji. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Iako su joj se roditelji rastali prije njezina rođenja, Marijina glazbena loza nastavila je napredovati. Otac joj se ponovno oženio i dobio sina Danijela koji se također bavio pjevanjem.

Marijini baka i djed svojim su očaravajućim izvedbama starogradskih pjesama dodatno pokazali glazbeno umijeće obitelji. S nepunih 12 godina Marija je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku snažnom izvedbom “I will always love you” i osigurala prvo mjesto. Ova izvanredna izvedba pokazala je njezin izniman talent i osebujan odabir pjesama. Godine 1998.

  • Marija je surađivala s majkom na duetu “Moje bube”, čime je dodatno iskazala svoje glazbene sposobnosti. Završila je gimnaziju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu prije nego što je upisala studij menadžmenta u Beogradu. U kolovozu 2023. Marija Šerifović predstavila je svoj prvi studijski album. Pod nazivom “Najbolji, najbolji”, ovaj CD se sastoji od ukupno osam zadivljujućih pjesama. Uz naslovnu pjesmu, na albumu se nalaze i zapažene skladbe kao što su “Znaj da znam”, “Ti i samo ti” i “Volim ga” i ostale.