Najbolji teniser na svijetu Novak Đoković trenutno boravi u Parizu, gde učestvuje na važnom turniru koji služi kao proba za finalnu Masters sezonu. Zapaženo je i njegovo pojavljivanje u finalu Svjetskog kupa u ragbiju, jer je viđen u svečanoj loži sa francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i pop zvijezdom Ritom Ora. Dok je uživao u Gradu svjetlosti, najbolji svjetski teniser dobio je još jednu veliku čast.

 

 

Naime , na 67. ceremoniji dodele Zlatne lopte održanoj u zadivljujućem Theatre de Châtelet, Novak Đoković uručio je nagradu za najbolju fudbalerku godine i to veoma popularnoj fudbalerki Aitani Bonmati. Međutim, tokom predstavljanja došlo je do manje nezgode: Novak je zaboravio da Aitani preda Zlatnu loptu.Niame , teniser se ipak, brzo  izvinio, a ljubazna fudbalerka  mu to nije zamjerila. Novak je na tom događaju dobio priliku da upozna Lionela Mesija, zvezdu večeri i osmostrukog šampiona Zlatne lopte. Novak je uputio iskrene čestitke na Mesijevom neverovatnom uspehu.

 

 

 

Mediji su podelili i fotografije Novaka Đokovića zajedno sa fudbalskom ikonom Dejvidom Bekamom.Poznato je da su njih dvojica  već  godinamacveoma bliski prijatelji, a njihove tople interakcije bile su izložene na nedavnom turniru u Wimbledonu. Za svoje odevanje Novak se opredelio za svoj tipičan stil , jednostavno i elegantno : uglađeno crno odelo sa duplim kopčanjem i leptir mašnom, koje je bio savršen izbor za ovu svečanu priliku. Osim ovog događaja , značajnu pažnju medija kao i šire javnosti izazvala je fotografija  na kojoj su zajedno Novak Đoković i legendarni David Beckham.