Mark i Ana s nestrpljenjem su iščekivali rođenje svog četvrtog djeteta, prepuni iščekivanja i veselja. Mark je posebno bio oduševljen jer je nakon tri kćeri čeznuo za sinom. No, stvarnost mu je spremala nešto sasvim drugo. Mark je s nestrpljenjem promatrao trudove svoje supruge, nestrpljivo odbrojavajući trenutke dok ne ugleda njihovo novorođenče.

Nije ni slutio da ih čeka iznenađenje koje ostavlja bez daha. Mark je, dijeleći svoje iskustvo na Redditu, otkrio da je nakon dolaska djeteta došao do spoznaje da on nije biološki otac. Etnička pripadnost djeteta, afričkog podrijetla, za njega je bila potpuno iznenađenje. Ovo neočekivano otkriće ne samo da je srušilo Markove snove o očinstvu, već je i iznijelo na vidjelo nevjeru njegove supruge.

Mark je izrazio svoj duboki šok jer nikada nije očekivao da će se susresti s takvom okolnošću, s obzirom na naizgled stabilnu prirodu njihovog braka. Njihova veza, kako su se izrazili, bila je izuzetno čvrsta, s dubokim prijateljstvom koje je obuhvaćalo zajedničke vrijednosti, interese i razonodu. Mark nije imao naslutiti nikakve čudne okolnosti kada je Ana neočekivano zatrudnjela ranije ove godine. Otkriće drugog djeteta oboje ih je zateklo nespremne, jer je Ana prije toga odlučila ograničiti njihovu obitelj na troje djece, unatoč Markovoj želji za više.

Zbog njihove razboritosti, vijest je Marka ispunila neizmjernom srećom kada ju je čuo. Neizmjerna razaranja koju je Mark doživio nakon što je otkrio da on nije biološki otac i da ga je njegova voljena žena izdala bila je doista golema. Ana je u noćnom klubu naišla na osobu s kojom je konzumirala alkohol i sudjelovala u rizičnom susretu. Razmijenili su kontakt podatke s namjerom budućih susreta, no Ana je brzo otkrila da je trudna, da bi joj muškarac blokirao broj. Unatoč naporima partnerice da ga uvjeri i uvjeri da joj ta druga osoba ne znači ništa, da je ona pogriješila i da želi biti roditelj njihovog djeteta, Mark, koji se osjećao izdanim, izrazio je nesposobnost da nastavi veza.