Novak Đoković, renomirani teniser porijeklom sa Balkana, predstavlja oličenje globalne slave u regionu. Neosporno je da su Đokovićeva izuzetna dostignuća na teniskom terenu urezala njegovo ime u anale istorije. Međutim, osim njegovog neuporedivog uspeha u sportskoj areni, Đokovićeve aspiracije se protežu ka negovanju skladnog porodičnog života zajedno sa svojom voljenom suprugom Jelenom i njihovim dragim potomstvom.

Uz nepokolebljivu posvećenost, par pridaje izuzetan značaj negovanju svoje dvoje dragocene dece, Stefana i Tare, obezbeđujući da svaki cenjeni trenutak provede u njihovom prisustvu punom ljubavi. Ističući značaj obrazovanja, Đoković i Jelena su nedavno doneli značajnu odluku da se iz Monaka presele u Srbiju, što je rezultat njihove želje da njihovo najstarije dete na vreme krene na svoj obrazovni put. Jelena je istakla da ona i Novak imaju i sličnosti i razlike u načinu na koji pristupaju vaspitanju svoje dece. Ovo uvjerenje dodatno je učvršćeno pomnim uređenjem njihove dječje sobe, koja odiše minimalističkim stilom koji karakterizira prevladavanje svijetlih nijansi i istaknuta upotreba drveta kao glavnog materijala.

Police su ukrašene obiljem knjiga, koje se smatraju najdragocjenijim stvarima u svakom domaćinstvu. Jelena je pre nekoliko godina predstavila raznovrstan asortiman živopisnih i mekih tepiha za dečiji deo. Jedna značajna karakteristika ovih tepiha je uključivanje male staze, savršene za igru ​​automobilom. Značaj odabira odgovarajućeg materijala za igru ​​za malu djecu ne može se precijeniti, jer ona većinu vremena provode na podu u igri.

Iako se trudim da svojoj djeci prenesem ono što bi trebala izbjegavati, ključno je da se i sama suzdržim od upuštanja u te radnje. Što se tiče tehnologije u našem domaćinstvu, bila sam potpuno zaokupljena njome, do te mere da sam retko gledala televiziju, osim kada je Novak igrao tenis. Ovo gledište deli i Jelena.