Dijeta Tanje Vojtehovski izazvala je pomamu na mrežama. Među okupljenima, posebno među ženama starijim od pedeset godina, vlada znatiželja kako je bivša voditeljica uspjela skinuti naizgled dvadesetak kilograma i transformirati se u mlađahnu figuru. Unatoč promjenjivom putu karijere od novinarke do voditeljice i na kraju trenerice osobnog razvoja, Tanja, inače novinarka po struci, stalno se borila s viškom kilograma.

Tijekom svoje mladosti suočavala se s stalnim izazovom postizanja željene težine, doživljavajući i pobjede i padove. Unatoč vlastitom nezadovoljstvu svojim izgledom, plijenila je pozornost udvarača koji su je gorljivo ganjali. Iako mu je to pošlo za rukom samo jednom, uspio je osvojiti njezino srce, oženiti je, dati joj svoje prezime, a zajedno su dočekali kćer koja se sada otisnula u sfere televizije. Nažalost, brak je završio razočarenjem, što je dovelo do naglog prekida Tanjine televizijske karijere, prisiljavajući je da krene iznova, bez obzira na svoje želje. Većina pojedinaca doživjela bi pad svojih sposobnosti i spriječila njihov potencijal za napredovanje, ali izniman vođa, koji čvrsto drži život, traži nove prilike.

Putem njezinog Instagram profila, uz brojne druge medije, šira javnost imala je privilegiju promatrati Tanju Vojtehovski kako kreće na put osobnog rasta i razvoja. Osim što daje vlastiti osjećaj stabilnosti, posvećuje se obuci ambicioznih edukatora. Kroz svoj jedinstveni pogled na svijet, uspješno je uspostavila posao koji joj je pružio ne samo nove prilike, već je potaknuo i inovativne ideje. Na početku je odlučila napustiti svoj stan u srcu Beograda i kupiti zemljište u blizini rijeke. Na tom je zemljištu izgradila zadivljujuću kuću, koja je prvotno trebala služiti kao njezino osobno utočište tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. Ipak, Tanja je svojim djelima pokazala da joj boravak u prirodi itekako koristi te više nije imala potrebu vraćati se u užurbani grad bez svrhe. Njezina novootkrivena ljubav prema putovanjima odvela ju je na mjesta na kojima nikada prije nije bila.

Čestim objavama prekrasnih fotografija s luksuznih destinacija, dostupnih samo onima sa pozamašnim financijskim mogućnostima, pratitelji novinarke dobili su uvid u njezin transformirani životni stil, uključujući i način prehrane. Njezin izgled na plaži u bikiniju najuvjerljiviji je dokaz njezine nevjerojatne transformacije, nakon što je skinula impresivnih dvadesetak kilograma. Odluka Tanje Vojtehovski izazvala je podjele među njezinim obožavateljima. Dok neki tvrde da je njezina specifična prehrana bila ključni čimbenik, drugi tvrde da ju je njezina usredotočenost na osobni rast dovela do toga da intuitivno konzumira točnu količinu hrane koja je potrebna njezinom tijelu, što je rezultiralo vrlo utjecajnim rezultatima.

Dodatni sadržaj : Tatjana Vojtehovski, novinarka i televizijska voditeljica, nadaleko je poznata po radu u raznim emisijama poput “1 pa 3”, “Trunutak istine” i “Život priča”. Rođena je 7. maja 1970. godine u Novom Sadu, a karijeru je započela na Radio televiziji Novi Sad pre nego što je prešla na kanal “YU info”. Kasnije se pridružila renomiranoj PR kući “Pink” gdje je vodila popularni kviz “Trenutak istine”. Osim toga, Tatjana je radila kao PR menadžerica i potpredsjednica “Pink Media Grupe” prije nego što je otišla u prosincu 2011. i osnovala vlastitu tvrtku “Vojtehovski komunikacije”. Godine 2016. vratila se na televiziju vlastitom emisijom “Život priča” koja se trenutno emitira na Prvoj TV. Tatjana je i ponosna majka ćerke Tijane, koja radi kao organizator snimanja na “Grand” televiziji. Predavajući komunikacijske vještine na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu, Vojtehovski je poznata po svojim emisijama u kojima se bavi tabu temama i prikazuje obične pojedince neobičnih životnih putova koji po prvi put otvoreno razgovaraju o svojim problemima.