Goran Milošević, glavni vokal Generacije 5, ostaje istaknuta osoba u glazbenoj industriji sa svojim trajnim hitom “You Wake Up Far Enough”. Tijekom 1980-ih držao je cijenjenu poziciju oličenja muške privlačnosti u Beogradu, osvajajući žene i djevojke diljem Jugoslavije. Njegov neosporni šarm, u kombinaciji s ulogom frontmena Generacije 5 i čestim motociklističkim izletima po gradu, stekao je sveopće obožavanje.

Neosporno je da je njegova prisutnost ostavila nezaboravan trag na žensku populaciju, koja je bila potpuno oduševljena samom njegovom prisutnošću. Godine od 1979. do 1982. urezane su u pamćenje publike kao nezaboravno doba kada je preuzeo ulogu glavnog vokala cijenjenog benda Generacija 5. Po uzoru na Jovana Rašića, izveo je kultne izvedbe ranih hitova benda, poput “Samo si daleko”, “Dolazim za pet minuta”, “Doubler”, “Ti i ja”, “Umoran od svega”, te “Pakuj se, hajde, požuri”. Osim toga, 90-ih je surađivao s Đorđem Davidom na iskrenoj obradi balade “Šta će nas odsijati”, koju je bend snimio.

Nažalost, ljubavna priča Jelene Tinske i Gorana Miloševića, nekada sjajnog para u Jugoslaviji, nije imala sretan kraj. Sjećanja na njihovu neusporedivu karizmu, ljepotu, energiju i ljubav svjedoče o njihovom statusu jednog od najistaknutijih i najomiljenijih parova svog vremena, kojima se mnogi dive i uživaju široku popularnost. Goran Milošević, poznat po poziciji glavnog vokala u cijenjenoj grupi Generacija 5, postigao je široku afirmaciju u glazbenoj sferi. Nadalje, uspostavio je veze s Burnom i Zebrom, dva značajna benda. Naime, Goranova sestra, Slađana Milošević, također ima istaknutu ulogu u rock and roll zajednici.

U jeku Miloševićeve popularnosti zaljubio se u Jelenu Tinsku, glasovitu beogradsku ljepoticu nadaleko poznatu kao “Lokica”. Mediji su se opširno raspisali o raskidu njihove veze, a pisalo je kako je Jelena otkrila Gorana u društvu druge žene. Međutim, Goran je oštro negirao krivnju, tvrdeći da se radi o zamjeni identiteta stjuardese koja je vjerovala da je u vezi s njim, zamijenivši ju s djevojkom njegovog prijatelja, koja je inače bila i direktorica zračne luke. Njihova ljubavna priča završila je kada je Jelena navodno izrazila sumnje u njihovu budućnost. Kao gestu od srca, Goran je Jeleni posvetio zadivljujuću baladu “Ti samo budi daleko”, koja se ističe kao originalna skladba među prekrasnim baladama “Generacije 5”.

Jelena se nedavno na društvenim mrežama uputila u sjećanje, podijelivši dragu uspomenu i poprativši je kratkom porukom u opisu fotografije. Jelena Tinska potvrdila je da je njihov odnos potaknut ljubavlju, komentirajući njihove zajedničke fotografije. Nakon odlaska iz Generacije 5, Goran se svjesno odlučio povući iz javne sfere, prigrlivši auru misterije. Podaci o njegovom trenutnom boravištu i aktivnostima su ograničeni. Bez obzira na to, medijski izvori sugeriraju da se nastavlja baviti glazbom i da je čvrsto posvećen skladanju pjesama. Zanimljivo je da je tijekom nekoliko godina njegov vanjski izgled doživio značajnu transformaciju. Nakon ljubavne veze s Goranom, Jelena Tinska ušla je u brak s Igorom Pervićem, poznatim srpskim glumcem proslavljenim zapaženim ulogama u popularnim filmovima i serijama poput “Sivi dom” i “Lajanje na zvijezde”.

Igor je stekao reputaciju neodoljivog šarmera koji je plijenio ljubav brojnih žena. Unatoč velikoj razlici u godinama, jer je Jelena petnaestak godina starija od Igora, njegovi roditelji iskazivali su negodovanje prema njihovoj zajednici, posebice majka, uspješna balerina. Nažalost, njihova bračna sreća bila je kratkotrajna i trajala je samo četiri mjeseca. Jelena je otvoreno priznala da joj je Igor najnezgodnija pojava u životu. Otkrila je da se Igor uhvatio u koštac s ovisnošću, iako je vjerovala da ju je pobijedio. Međutim, nakon vjenčanja, brzo je otkrila da je njezino uvjerenje pogrešno, što ju je navelo da duboko žali zbog svoje odluke da se uda za njega.