Mira Škorić je uvijek imala figuru na kojoj su joj mnoge dame zavidjele i to s pravom, obzirom da je rijetko kada imala koji kilogram viška.

Poznata pjevačica Mira Škorić dugo se suočavala s brojnim izazovima koji proizlaze iz karcinoma štitnjače. Ovo je stanje zahtijevalo da pazi na svoje izbore prehrane. Stoga joj je zdrava prehrana postala glavni prioritet. U tu je svrhu eksperimentirala s novim receptima i svakodnevno ih kuhala.

U njezinim je posjedima bio i recept za ukusan potaž napravljen od brokule, koji joj se jako zavolio i nastavlja ga pripremati do danas. Recept za ovo fino jelo čak je i sama svojedobno podijelila, a sada je na vama da ga isprobate i možda se i sami u njega zaljubite.

brokula

pileća supa

pavlaka ili mileram

biber

dvopek

Započnite kuhanjem brokule. Po želji možete dodati i drugo povrće poput cvjetače ili krumpira. Kad je kuhana, miksajte je stapnim mikserom dok ne dobijete željenu gustoću. Za dodatan okus možete uključiti povrtnu ili pileću kocku za juhu, ovisno o tome volite li više masnu ili nemasnu verziju.

Za pojačanje okusa jelu preporuča se dodati malo kiselog vrhnja ili jogurta i po želji malo papra. Uz ovo jelo možete uživati ​​i s dvopekom ili kruhom koji se prepeče u pećnici slično kao bruskete.

Kako biste skinuli koji kilogram, zadržite svoju rutinu, ali kiselo vrhnje zamijenite kiselim mlijekom jer ima manje masti. Osim toga, brokula je dobro poznata superhrana koja ne samo da pomaže u jačanju imuniteta svojim sadržajem vitamina, već također pomaže u brzom mršavljenju.

Uvjereni smo da ćete cijeniti ovu juhu ako želite izgledati zdravo iu formi. Uvriježeno je mišljenje da se moraju učiniti određeni ustupci kako bi se održao dobar fizički izgled, slažete li se?

BONUS RECEPT:

Čarobna juha za dijetu ne samo da pomaže mršavljenju, već i uspješno detoksificira tijelo uklanjanjem štetnih toksina.

Prvog dana dijete priprema se juha. Zatim se sljedećih šest dana samo podgrijava i spaja s unaprijed određenim namirnicama za svaki dan dijete.

Juha je preporučeni obrok koji se konzumira tri puta dnevno i kad god se pojavi glad. Već nakon tri dana moguće je uočiti smanjenje tjelesne težine. Ne bi vas trebalo iznenaditi ako primijetite gubitak težine do 3 kilograma u tako kratkom razdoblju.

Za pripremu juhe trebat će vam različiti sastojci. To uključuje šest glavica luka, jednu glavicu zelenja, jednu glavicu celera, dvije zelene paprike, između dvije i četiri mrkve, četiri do pet rajčica, jednu i pol litru vode, dvije konzerve pileće ili goveđe juhe, bilo u vrećici ili u kocke, kao i peršin i sol za začin.