Postoji izreka koja kaže: “Nikada nećete pronaći jeftiniji način da obavite stvari nego da uložite napor da ih sami stvorite.”

To znači da ako zaprljate ruke i sami obavite posao, možete uštedjeti novac i resurse koje biste potrošili da platite nekom drugom da to obavi. U konačnici, zasukati rukave i sami preuzeti zadatak je najisplativiji način za napredak.

Biti kreativan više nije zastrašujući zadatak zbog mnoštva savjeta i dokazanih iskustava dostupnih na internetu. Ako želite dodati dodatni prostor za pohranu u svoju dnevnu sobu, ovaj je video savršen vodič za vas.

Da biste stvorili potrebnu strukturu, savjetuje se spojiti dvije kutije za kruh. To se može postići korištenjem selotejpa i ljepila za spajanje unutrašnjosti kutija.

Odaberite boju po želji za pokrivanje vanjskog dijela objekta. Nakon bojanja, pričvrstite tri noge ili odgovarajuću podlogu. Pričekajte da se boja potpuno osuši. Zatim postavite predmet gdje želite i zadatak je obavljen.

Kutija za hleb se u popularnim trgovcima mogla kupiti za oko 2.000 dinara, što znači da bi ova komoda u kupovini koštala 4.000 dinara.

Jeste li svjesni koji komad namještaja ne bi trebao biti prisutan u vašem kućanstvu?

Prema onima koji su specijalizirani za ovu disciplinu, postoje određeni predmeti ili postupci za koje se vjeruje da privlače negativnu energiju ili nesreću u kućanstvo. Unatoč tome, često se događa da ljudi zadržavaju te stvari zbog nedostatka svijesti, samo da bi se našli zbunjeni neodoljivim osjećajem negativnosti koji prožima njihov životni prostor.

Načela feng shuija nalažu da je najbolje zbrinuti polomljene predmete u domu, posebno polomljene satove. To je zbog vjerovanja da polomljeni satovi potencijalno mogu poslužiti kao predznak buduće nesreće.

Prema drevnim kineskim vjerovanjima, ako nečiji dom ima crna vrata, to se smatra vjesnikom loše sreće. Međutim, to vrijedi samo ako su vrata okrenuta u bilo kojem smjeru osim prema sjeveru.

Prema starom praznovjerju, smatra se nepovoljnim ako netko zanemari stranicu na tekućem mjesecu ili zagubi svoju oznaku datuma.

Kalendar predstavlja tijek vremena, a ako se koristi na pogrešan način, navodno ima negativne posljedice na nečiji život.

U kineskoj kulturi jela imaju veliko značenje kao simbol obitelji i blagostanja. Uvriježeno je mišljenje da konzumiranje hrane s napuknutih ili okrhnutih tanjura može nesvjesno pozdraviti poteškoće i nesreće u životu.

Postoji mišljenje da kaktuse ne treba držati u kući, iako su trendovski izbor među mlađim generacijama. To je zato što se smatra da kaktusi apsorbiraju ne samo vodu, već i negativnu energiju.

Uvriježeno je mišljenje da umjetno cvijeće u kući može donijeti negativnu energiju. Starije osobe tradicionalno vjeruju da takve predmete treba što prije ukloniti iz kućanstva.