Tajna Zorice Brunclik izašla je na vidjelo. U slučaju da naiđete na članak u kojem piše da je Nina Aranđelović održala koncert na Tašmajdanu, da li biste mogli rezonovati o kojoj je osobi riječ? Može se pokazati izazovnim,uprkos činjenici da govorimo o dobro etabliranom pjevaču s karijerom koja traje više stoljeća.

  • Tokom gostovanja u emisiji “Ami G Show” Zorica Brunclik spremno je otkrila manje poznate aspekte svog osobnog života, otvoreno podijelivši svoju težinu, najdublje strahove i hipotetski izbor suputnika na pustom otoku. Na pitanje kako se zove, Zorica Brunclik, poznata kao folk zvijezda, otkrila je skrivenu tajnu koje malo ko zna. Podijelila je da u njenoj putovnici piše prezime Aranđelović i šaljivo dodala “Nema Kemiš”.

Dodatno je spomenula da se nekada zvala Nina, otkrivajući leksikografski aspekt njezina imena – ime, prezime i nadimak. Vrijedi spomenuti da se Zorica Brunclik udavala tri puta, a zanimljivo je da je svaki put za muževe birala harmonikaše. Prije udaje za Miroljuba Aranđelovića Kemiša 1985. godine, s kojim i dalje ima skladnu i u javnosti vrlo cijenjenu vezu, bila je u braku sa Zoranom Tutićem, a potom i s Ljubom Kešeljem.

  • Zanimljivo je da iz svakog braka ima po jedno dijete: Kemiša Zlatu, Đorđa, koji je Zoranov sin, i Miljanu, Ljubinu kćerku. Poznato je da Zorica Brunclik ima i kćer Mariju, rođenu 1977. godine iz izvanbračne zajednice. Početni odabir nije bio harmonikaš, nego nogometaš. Riječ je o Ahmedu Ćeloviću iz Priboja, koji je na kraju otišao u Rijeku. Zoričin i Marijin otac, nažalost, usprkos žestini ljubavi nisu se vjenčali.

Opće je poznato da su sve pjesme koje je Zorica snimila krajem sedamdesetih posvećene njemu. Zorica Brunclik, rođena 29. lipnja 1955. u Beogradu, vrlo je hvaljena pjevačica na području bivše Jugoslavije. Odrastajući kao najstarija kći s tri brata, njezino je odrastanje bilo jedinstveno. Nakon ranog razvoda svojih roditelja, iskusila je oštru suprotnost između života u siromaštvu s majkom u Smederevu i života u luksuzu sa slovačkom obitelji u Beogradu.

  • Međutim, usred ovih različitih okolnosti, njezin pravi poziv u glazbi postao je očit. Na početku školovanja majka joj je strogo zabranila svaki kontakt s ocem. Ipak, ne pokoleban željama svoje bivše supruge, ustrajao je u redovitom posjećivanju kćeri. Unatoč ovim izazovnim okolnostima, bila je izvrsna u svojim akademskim nastojanjima i dosljedno je pokazivala ljubazna djela prema drugima.

Ove osobine vrijedne divljenja vrlo brzo su privukle pažnju Bore Spužića Kvake, poznatog pjevača čija je kćerka Zorica postala bliska prijateljica. Prepoznavši njezin potencijal, pružio joj je podršku pomažući joj oko školskih obveza i zadataka. Zoričinu strast prema glazbi njegovao je on, usmjeravajući ju na živahnu beogradsku glazbenu scenu i osiguravši joj mjesto pjevačice u Plavoj zvezdi. No, uz bavljenje glazbom, Zorica je uspjela završiti i Aranžersku školu i Ekonomski fakultet u Nišu.

  • S nepunih 18 godina postala je majka Maria, čiji se otac, nažalost, već bio obvezao drugoj ženi i od tog trenutka odlučio zanemariti vlastito dijete. Tijekom 1980. godine dolazi do susreta između njega i cijenjenog virtuoza na harmonici Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Njihova bračna zajednica dogodila se pet godina nakon ovog sudbonosnog susreta, pruživši joj dugo očekivanu priliku da doživi ljubav nakon što je pretrpjela raspad prethodna dva braka, zbog kojih je bila obeshrabrena. Prije njihove veze već je rodila sina sa Zoranom Tutićem i kćer s Ljubom Kešeljom. No, valja napomenuti da on od njezine šeste godine ne priznaje postojanje svoje kćeri, niti s njom održava bilo kakav kontakt.