Već dulje vrijeme traju nagađanja o ljubavnoj vezi pjevačice Lene Čolak i Viktora Živojinovića, no ona se tek nedavno otvoreno oglasila o tome rasvijetlivši prirodu njihove veze.

I dok se Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene, drži po strani u medijima, njegovi ljubavni poduhvati često su pod lupom javnosti. Nakon nedavnog razlaza od dugogodišnje partnerice, pojavile su se brojne spekulacije koje ga povezuju sa zanosnom pjevačicom Lenom Čolak, koja je o njihovoj vezi otvoreno pričala u televizijskoj emisiji “Ispovijest”. Lena je pojasnila da ona i dotični nisu u romantičnoj vezi. Izrazila je svoje uvjerenje da bi se trebala usredotočiti na pružanje ljudima iznimne umjetnosti, a ne na raspravljanje o svom osobnom životu.

Lena je istaknula kako su bliske prijateljice te je odbacila sve špekulacije koje su proizašle od novinara koji su ih povezivali. Tvrdi da nije obraćala pozornost na sadržaj i način na koji piše. Lena je također izjavila da na nju ne utječu nikakvi medijski natpisi. Istaknula je da se ne osjeća opterećenom tuđim mišljenjem te istaknula da zajedničko fotografiranje ne znači automatski ljubavnu vezu.

Već duže vrijeme priča se o vezi Lene Čolak i Viktora Živojinovića, a pjevačica je tijekom emisije istaknula kako je Viktor ne samo dobar prijatelj, već i lijepo vaspitana i pristojna osoba. U nedavnom intervjuu poznata pjevačica ispričala je svoj odnos s Brenom te ispričala priču o njihovom prvom susretu. Neki su njezinu izjavu da ne traži Brenino vodstvo u pjevačkim i karijernim poslovima protumačili kao znak neprijateljstva prema Breni i obitelji Živojinović.

Možda bismo trebali uputiti taj upit drugoj osobi. Nakon natjecanja imao sam priliku prvi put susresti Brenu, a naš susret je bio sasvim običan, kao i svaka interakcija s prosječnom osobom. Nisam tražio njezino vodstvo; umjesto toga, oslanjam se na svog susjeda za najpronicljivije savjete vezane uz posao. Moja susjeda, na neki neobjašnjiv način, posjeduje krajnju iskrenost u svojim savjetima. Ove izjave izrečene su tijekom epizode emisije “Pusti brige.”

Vrijedi napomenuti da je obitelj Živojinović za svoje osobne fešte angažirala i pjevačicu Lenu Čolak. Tijekom tog vremena, Viktor je primijetio Lenu, iako im se putevi nikada nisu ljubavno ukrstili. Viktor se divi Leninoj ambiciji i spontanosti, posebno cijeneći njezino odbijanje oslanjanja na skandal za napredak u karijeri. Neočekivano, Lena se pojavila na događaju na kojem je bio i Viktor, što mu je donijelo veliku radost, kako je ispričao insajder za magazin “Star”. Lena se za pamćenje pojavila na Viktorovoj rođendanskoj proslavi i plijenila pozornost mnogih. Kasnije je na svom Instagram profilu čestitala rođendan Breninom sinu, podijelivši njihovu zajedničku fotografiju i poručila: “Sretan rođendan mom dragom bratu.