U društvu kćerke Anastasije, koja je procvjetala u zanosnu mladu ženu i nedavno krenula na srednjoškolski put, pjevačica Mina Kostić zanosno se pojavila na premijeri filma “Nedelja”. Dvojac je bez napora zaokupio svačiju pozornost svojim gracioznim ponašanjem i neospornom vezom, što ne čudi s obzirom na Mininu ulogu samohrane majke i neizmjernu radost koju njezina kći donosi u njezin život.

Iz naklonosti prema Igoru X, Mina je uspjela odvojiti Anastasiju od njega, no njihova ljubavna veza bila je kratkog vijeka. Nakon njihovog prekida, kružile su glasine o njihovoj napetoj dinamici i nemogućnosti postizanja konsenzusa u vezi s rasporedom posjeta njihova djeteta. Međutim, brzo su riješili ovaj problem. Nasuprot tome, Mina nikada nije postavljala pitanje količine i dosljednosti plaćanja alimentacije. Izrazila je suosjećanje, priznajući da on ima još jedno dijete koje mora uzdržavati i da ne traži ništa za sebe.

Unatoč tome, Igor dosljedno izvršava svoje obveze i jako voli svoju kćer koja fizičkim izgledom očito podsjeća na oca. Prije nego što je upoznala Igora, Mina nikada nije imala želju da ima djecu, uprkos tome što je to davno željela. Liječnička dijagnoza samo je pridonijela sumornosti oko njezinih reproduktivnih izgleda. Mina je jednom priznala da je bila obaviještena o nedostatku vitalnosti u svom drugom jajniku, što je objasnilo zašto nije mogla zatrudnjeti. No, smatrala je da joj nije suđeno imati dijete s osobama s kojima je tada bila u vezi te je izrazila zahvalnost na tome kako su stvari ispale.

Odrastanje Mine Kostić bilo je daleko od privilegovanog i lakog. Odrastajući u siromašnoj obitelji, suočavala se s brojnim izazovima. Njezina je majka podnijela bol rađajući desetero djece, tragično izgubivši četvero zbog pobačaja. Živeći u trošnoj kući u Ledinama, njezin je otac nemilosrdno radio kako bi zadovoljio njihove osnovne potrebe. U dobi od pet godina, Mina je prešla živjeti s Dudom, svojom drugom majkom. Duda, koja je inače teta poznatog repera Ivana Ivanovića Đuse, nesebično se s ljubavlju prihvatila uloge odgoja mlade Mine, iako nema vlastite djece.

Čak i nakon što joj je biološka majka preminula prije godinu dana, pjevačica je ostala duboko vezana uz nju, često je posjećivala svoju obitelj, a sa 16 godina započela je pjevačku karijeru kako bi im pružila financijsku potporu. Tragedija je ostavila traga i na životu Mine Kostić, posebno kada je njena sestra tragično izgubila život u utapanju. Pjevačicu je ovaj poražavajući događaj duboko pogodio. Utjecaj tog događaja 1992. bio je golem na mene. Razmišljanje o tome uvijek je izazov, ali podsjećam se da je to bio neizbježan ishod. Čini se da je to bila volja više sile.

Sa svojim nevjerojatnim vokalnim sposobnostima, Mina je brzo stekla slavu i etablirala se kao jedna od najtraženijih pjevačica. Ne samo da su joj se divile starije kolegice, već je s Djejom stvorila blisku vezu. Osim toga, u Zürichu se dogodio intrigantan incident oko Vesne Zmijanac. U razdoblju od 1997. do 2000. imao sam priliku pokazati svoj pjevački talent u Švicarskoj. Godine 1999. u Srbiji se dogodio bombaški incident koji je doveo do okupljanja svih pjevača koji su zajedno nastupili u poznatoj diskoteci. Kad je Vesna stigla, moj glas je pronašao svoju melodiju. Sjedajući pored mene, raspitivala se o mom porijeklu. Beograd, odgovorila sam, a Vesna mi je velikodušno predala cijelu svoju uplatu. I ne samo to, nego mi je poklonila i pjesmu Grešniče, koja je na kraju našla svoje mjesto na mom albumu”, otkrila je Mina u prošlom intervjuu. Vesna se na to nadovezala i svojom opaskom:

Po dolasku u Zurich našao sam se napušten bez ikoga da me dočeka. Plan je bio da me odvedu u hotel, ali je nastao kaos, a detalje je najbolje ne spominjati. Svjestan da će ona nastupiti u diskoteci, zatražio sam isplatu baš od te svirke, jer sam imao nešto važno za obaviti. Bez oklijevanja sam joj predao honorar. Njezino pjevačko umijeće nije bilo ništa drugo nego izvanredno, osvajanje publike svakom notom. I kao rezultat toga, ubirao sam značajne financijske nagrade. Unatoč stalnom primanju pohvala za svoj rad, njezin osobni život bio je u rasulu. Njezin brak s Tikom raspao se zbog njegove prijevare, ostavljajući Minu potpuno razočaranom i praznih ruku. Tijekom razgovora, Mina je otvoreno priznala da je njen brak bio transformativno iskustvo, gdje je stekla brojne vrijedne lekcije.

Naglasila je da nikada nije bila prisiljena da se odrekne svoje imovine ili da je prepiše isključivo na ime svog supruga. Unatoč izdaji, Minina vjera joj je omogućila da pronađe unutarnju snagu da mu oprosti, a trenutno uključuje i molitve za njegovu dobrobit.
Nakon udaje, Mina je doživjela izvanredan financijski oporavak, prigrlila je majčinstvo i sada je otpornija nego ikada. Njezino najdragocjenije vlasništvo je njezina kći, koju bezuvjetno obožava. Osim toga, ona uživa naklonost druge osobe koja ima veliko značenje u njezinu životu, dok također napreduje u svojoj karijeri i postiže značajan financijski uspjeh.