Posle ove strašne iskušenja, osećaj pustoši visi u vazduhu, ostavljajući Milenu Popović da se nosi sa ogromnim teretom obnavljanja svog života iz pepela. Očekujući dolazak policije, i Milena i Igor su željno iščekivali otkrivanje onoga što se dogodilo i razmišljali o svom daljem postupanju. U nastojanju da izbegne spekulacije o uzroku tragedije, Milena se uzdržala od bilo kakvih pretpostavki.

Važno je napomenuti da stan nije bio samo stan Milene, već i njenog sina, kojeg je imala sa pokojnim Oliverom Ivanovićem. Vatra je opustošila cijeli prostor, ne ostavljajući za sobom ništa osim opsjedajućeg ostatka prašine i pepela. Ostali su samo ostaci sjećanja, uhvaćeni fotografijama na društvenim mrežama.Milena je ostala bez reči, priznavši da potpuno ne razume šta je izazvalo požar, posebno ako se ima u vidu da niko nije preuzeo inicijativu da to prijavi vatrogascima. Situacija je bila zaista užasna, ostavljajući Milenu u stalnom šoku. Milena nas je obavestila da će nadležni sprovesti detaljnu istragu o požaru koji se dogodio, jer je zbog stepena štete ostala neizvesna o njegovom nastanku.

Vatra je u početku planula u spavaćoj sobi, ali je brzo zahvatila cijeli stan, šireći svoj razorni plamen. Značajno je da su dnevni boravak i kuhinja, kao što se vidi na određenim fotografijama, dizajnirani u stilu otvorenog plana, stvarajući prostran i međusobno povezan prostor. Unutrašnjost stana se pretežno sastojala od raznih nijansi sive, uz prisustvo tamnijih nijansi upotpunjenih svjetlijim akcentima.

Osim sivih zidova, kuhinja je imala i tamno sivu boju, dok su namještaj krasili svijetlozeleni jastuci. Zanimljivo je da su u olupini otkriveni ostaci krsne torte, novogodišnje jelke i ruske plave mačke Ružice, o kojoj trenutno nemamo više informacija.