Radost je ispunila dom Bogdane i Veljka dok su u zagrljaj svoje porodice dočekivali trećeg sina, Isaiju. Cecin sin i njegova supruga proslavili su dolazak novog člana porodice s velikim oduševljenjem. Ime Isaija postalo je novo svetlo u njihovom domu, a Željko i Krstan su s radošću pozdravili svog mlađeg brata.

  • Priča o ljubavi Bogdane i Veljka započela je neobično, odbijanjem s Bogdanine strane, ali se kasnije razvila u duboku povezanost. Upornost Veljka i podrška Anastasije, sestre Veljka Ražnatovića, pomogli su u stvaranju te ljubavi.

“Bilo je nezaboravno upoznati Veljka. To je započelo s mojim odbijanjem jer sam znala kakav je. Ali to je samo probudilo njegovu veću želju za mnom, a s vremenom se to pretvorilo u istinsku ljubav”, otkrila je Cecina snajka u emisiji “Ceca Show” na “Blic” televiziji.

Ovo novo dodavanje u porodicu Ražnatovića označava novi početak i još jedan korak u njihovoj priči o ljubavi i sreći. U njihovom domu na Dedinju sinoć je bilo veselo slavlje koje je trajalo do jutarnjih sati, dok su prijatelji i porodica proslavljali dolazak malog Isaije. Među gostima se našlo mnogo poznatih ličnosti i rodbine, a Anastasija Ražnatović Gudelj došla je iz Španije kako bi proslavila sreću sa svojim bratom Veljkom i sestrićem Isaijom. Ceca je, s osmehom na licu, ponosno pozdravila novinare ispred kuće, ne krijući sreću zbog novog blagoslova u porodici.

  • Veljko Ražnatović, poznat kao sin poznate srpske folk zvezde Cece Ražnatović, rođen je 25. aprila 1996. godine u Beogradu, Srbija. Od najranijih dana, bio je izložen medijskoj pažnji zbog slavne majke, ali i kontroverznog oca, Željka Ražnatovića poznatijeg kao Arkan, vođe Srpske dobrovoljačke garde. Veljko je odrastao u turbulentnom okruženju, oblikovan uticajem majke Cece i oca Arkana. Iako je porodična situacija bila kompleksna, Veljko je uspeo da izgradi snažan identitet i svoj put u životu.

Nakon završetka osnovne i srednje škole, Veljko se posvetio različitim interesovanjima. Pokazao je interesovanje za sport, posebno za borilačke veštine poput boksa. Pored toga, posvetio se i muzici, inspirisan majčinom karijerom. Veljko je postao prepoznatljiv u javnosti kroz porodične događaje i medijske nastupe. Ipak, nastojao je da se izdvoji kao pojedinac i izgradi sopstvenu karijeru. U 2019. godini, Veljko je stupio u brak sa Bogdanom Rodić, ćerkom poznatog srpskog biznismena i vlasnika modne kuće “Fashion Company”, Branislava Rodića. Njihovo venčanje bilo je jedan od najvećih događaja u srpskoj javnosti te godine.

Njih dvoje su nakon venčanja postali roditelji sinu Željku i Krstanu, a nedavno su dobili i trećeg sina, Isaiju. Pored toga što je deo javnog života, Veljko se povremeno pojavljuje u medijskim sadržajima, ali se najviše posvećuje porodici i privatnom životu. Iako je uvek pod prismotrom javnosti, Veljko nastoji da zadrži privatnost i zaštiti svoju intimu.

Kroz sve izazove i uspone, Veljko Ražnatović pokazao je snagu karaktera i posvećenost porodici, istovremeno gradeći sopstveni identitet i karijeru.Pored porodičnih obaveza, Veljko je ostao posvećen svojim poslovnim poduhvatima, nastojeći da ostvari uspeh i izvan javne slave svoje majke. Iako su medijske spekulacije često pratile njegov život, Veljko je nastavio da se bori za svoju privatnost i da radi na ostvarenju svojih ciljeva i ambicija.