Veljka i Anastasiju Ražnatović veže nevjerojatno jaka veza koja govori o njihovoj bliskoj vezi. Samo 48 sati nakon dolaska Isaije, Anastasija i Veljko izrazili su svoje osjećaje na Instagramu. Iako su osnovali vlastita domaćinstva i više ne žive s roditeljima, Veljko i Anastasija Ražnatović održavaju neraskidivu vezu.

  • Anastasia je posebno putovala iz Seville kako bi obilježila dolazak trećeg sina svog brata, Isaije. Proslava je bila prefina, a Cecina kćerka je iskoristila priliku da svom suprugu Nemanji Gudelju otpjeva serenadu uz iskrenu pjesmu. Dok sabiru misli i čekaju dodatnu potporu u rezidenciji, u mislima im pada sjećanje na oca Željka Ražnatovića. Veljko i Anastasija Ražnatović na Instagramu su podijelili dirljiv snimak iz “Kralja lavova” u kojem se Simba prisjeća svog oca.

Bio je to snažan trenutak dok Simba gleda u ogledalo i vidi sliku svog moćnog i veličanstvenog oca Kralja lavova. Odsustvo oca opipljiva je praznina u životima Anastazije i Veljka. Veljko Ražnatović, proslavljeni srpski boksač, rođen je 10. prosinca 1996. godine u Beogradu, gdje i danas živi. Njegovi roditelji su Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, popularna folk pjevačica.

  • Odrastajući u javnosti, uz sestru Anastasiju, Veljko je veliku medijsku pozornost privukao prateći majku na koncertima i pojavljivanjima u medijima. Tijekom tinejdžerskih godina često se nalazio u sukobima s navijačima i zaštitarima u klubovima, zbog čega je bio česta tema srpskih tabloida. No, Veljko se 2015. okrenuo boksu kao sredstvu za kanaliziranje svoje agresije. Otvoreno priznaje da je prepoznao svoj prirodni talent za sport, ali priznaje da mu je u početku nedostajalo odlučnosti da podnese potrebne žrtve za profesionalnu karijeru.

Ipak, u ožujku 2018. u Jagodini je ostvario svoju prvu značajniju pobjedu, označivši ključni trenutak na svom boksačkom putu. Veljkova težnja je ostvariti šampionski status unutar svoje specifične kategorije. Nadalje, njegova javna prepoznatljivost proizlazi iz ljubavnih veza s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivalo ga se i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Veljko Ražnatović, rođen 1996. u Beogradu, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović.

  • Pored tri polubraće Mihaila, Vojina i Nikole, kao i tri polusestre Maše, Sofije i Anđele, Veljkova sestra Anastasija Ražnatović je dve godine mlađa od njega. Nažalost, njegov otac smrtno je stradao iz vatrenog oružja 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu. Tako su Veljka i Anastasiju odgajale majka Svetlana, teta Lidija i njena obitelj. Zbog svoje mladosti u vrijeme očeve smrti, Veljko ga se ne sjeća.

Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. godine u okviru akcije Sablja koja je imala za cilj rasvjetljavanje atentata na tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ceca se, zajedno sa svojom sestrom Lidijom, suočila s optužbama za posjedovanje veće količine nedozvoljenog oružja i pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić.