Fotografija Duška Tošića izazvala je pomamu na društvenim mrežama. Duško Tošić je u posljednje vrijeme vrlo angažiran na raznim društvenim mrežama. Budući da je nogometni menadžer, njegova profesija zahtijeva da mnogo putuje i često dijeli zadivljujuću dokumentaciju svojih putovanja, ostavljajući svoje pratitelje zaintrigiranima svojim objavama.

  • Uz finoću, on bez napora spaja estetski ugodno i praktično na svojim putovanjima. Nedavno smo svjedočili njegovom oduševljenju trendi Glyfadom, a sada nam se javlja iz Dubaija. Na svom Instagram storyju dijeli da se trenutno nalazi u ovom užurbanom arapskom gradu, odredištu koje je često posjećivao zajedno sa suprugom Jelenom Karleušom i djecom. U središtu krajolika grada u Perzijskom zaljevu dominira kultni luksuzni hotel u obliku jedra, poznati zaštitni znak regije.

Međutim, nije samo poznato okruženje zaokupilo naš interes. Naime, u baru na plaži pod nebom bez oblaka, okružena toplim pijeskom, palmama i suncobranima, sjedila je crnkinja okrenuta leđima prema nama. U skladu s klimom Dubaija, bila je odjevena opušteno dok je bacila pogled na svoj telefon. Međutim, njezino je lice ostalo skriveno od pogleda. U kadru, dok je Duško vješto hvatao raskoš daleke zgrade, stajala je i ona, nenamjerno se našavši sama.

  • Nakon detaljnijeg pregleda, na fotografiji se mogu uočiti dodatne osobe. Uvijek je lijepo imati društvo na ovako nevjerojatnim putovanjima, stoga ne čudi što su brojni Duškovi pratitelji razmišljali o vezi između njega i zagonetne dame. Igrajući lijevog beka za turski klub Kasimpaşa od 2021., Duško Tošić je vješti srpski profesionalni nogometaš. Rođen 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu, iza sebe ima impresivnu karijeru igrajući za razne klubove diljem svijeta.

Počevši seniorsku karijeru u OFK Beogradu, nosio je i dresove francuskog Sochoa, njemačkog Werdera, engleskog Queens Park Rangersa, beogradske Crvene zvezde, turskog Besiktasa i kineskog Gwangjua. Pored klupske karijere, Tošić je nastupao i za reprezentaciju Srbije. Debitirajući 2006. godine, skupio je 26 nastupa i postigao jedan gol za svoju zemlju do 2018. godine.

  • Duško Tošić, koji je odrastao u selu Orlovac kod Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu. Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove snove. Kako bi mu obezbijedio potrebna sredstva, njegov otac Milorad je donio odluku da ga upiše u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu. To je omogućilo Dušku da se školuje i trenira nogomet u internatu.

Oni koji su ga poznavali u to vrijeme, uključujući susjede i osoblje u internatu, potvrdili su ljubav i brigu koju je primao od svojih roditelja. Duško se često vraćao u rodni Orlovac, a njegovi roditelji, Milorad i njegova supruga, trudili su se da ga što češće posjećuju u Zrenjanin. Prema riječima njegovih susjeda, Duško je ostao skroman i vrijedan pojedinac na koji ga sve veća slava nije utjecala.

  • I sada, sa suprugom i kćerima, nastavlja redovito posjećivati ​​Orlovac, gdje mu i danas žive roditelji. Duško je posljednjih deset godina u sretnom braku sa srbijanskom pop pjevačicom Jelenom Karleušom. Putevi su im se ukrstili 2007. godine, a nakon nekoliko mjeseci veze odlučili su zajedno krenuti na bračni put.

Dana 28. lipnja 2008. vjenčanje je održano u cijenjenom beogradskom hotelu “Prezident” u njegovom sportskom kompleksu. Duško i Jelena srdačno su dočekali mnoštvo nogometaša i kolega estradnika na njihovom veselom slavlju. Jeleni je cijenjeni kum bio proslavljeni dizajner Darko Kostić. Jelena je blistala u vjenčanici koja ostavlja bez daha kreaciju cijenjene modne kuće “Dolce & Gabanna”, dok je Tošić odisao elegancijom u raskošnom bijelom kostimu.