Radostan događaj koji je donio veselje porodici i prijateljima jeste porođaj Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, poznatijeg kao Veljko Ražnatović, sinove folk zvezde Cece. Bogdana je blagosloveno pristupila porođaju u jednoj od privatnih beogradskih klinika, u pratnji svoje majke Cece, supruga Veljka i Anastasije, sestre Veljka.

Bogdana Ražnatović je s radošću donela na svet svog trećeg sina, Ilijana, o čemu su izvestili mediji. Prema izvorima domaćih medija, i majka i beba su u dobrom stanju.

  • Veljko je sa zadovoljstvom potvrdio ovu vest, ne otkrivajući, međutim, koje ime su na kraju odabrali za sina. Iako su prethodno razmatrali nekoliko imena, poput Ilijan i Lazara, Veljko je sada izneo ovu radosnu vest putem društvenih mreža, ponosno deleći fotografiju iz porodilišta.

Podsećamo, Veljko i Bogdana već su roditelji dvojici sinova, Željka i Krstana, a ovo je treći sin koji je stigao u njihovu porodicu. Veljko je pokazao posebnu ljubav prema svojoj supruzi, izrazivši radost što zajedno gledaju u budućnost.

U domu Ražnatovića, radost ne jenjava, a sve oči uprte su u rođenje Veljkovog trećeg sina, Isaijana, što se, prema informacijama koje stižu, upravo i dogodilo.

Osim toga, svi s nestrpljenjem iščekuju proslavu rođendana Krstana, zatim dolazak na svet trećeg sina Ilijana, koji se dogodio početkom maja, kao i proslavu Željkovog rođendana. Ceca je takođe podelila saznanje o svadbi svoje ćerke Anastasije i njenog supruga Nemanje, dok je priznala da je Veljko izrazio želju da na proslavi peva Dušan Kurtić, što je pevačica rado ispunila.

BONUS TEKST

Suvremeni način života često je obilježen stalnim stresom, brzim tempom i izazovima koji nas svakodnevno okružuju. U takvim uvjetima, važno je pronaći načine za smirivanje i opuštanje kako bismo održali mentalno i fizičko zdravlje. Jedan od najučinkovitijih načina za postizanje tog cilja je korištenje prirodnih metoda za smirenje, poput konzumiranja različitih biljnih čajeva koji imaju umirujuća svojstva.

Biljni čajevi, poput čaja od kamilice, mente, matičnjaka, lavande i valerijane, već stoljećima se koriste kao prirodni lijekovi za smanjenje stresa, anksioznosti i poboljšanje općeg blagostanja. Ti čajevi sadrže aktivne spojeve koji djeluju na neurotransmitere u mozgu, potičući osjećaj smirenosti i opuštanja. Kamilica, na primjer, sadrži spojeve koji djeluju kao prirodni sedativi, dok matičnjak ima umirujući učinak na živčani sustav.

Redovito konzumiranje biljnih čajeva može imati brojne pozitivne učinke na tijelo i um. Osim što pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti, ovi čajevi mogu poboljšati kvalitetu sna, potaknuti probavu, smanjiti upalu i poboljšati imunološki sustav. Njihova prirodna svojstva čine ih sigurnim i učinkovitim izborom za sve koji žele smanjiti uporabu lijekova ili potražiti alternativne metode za upravljanje stresom i tjeskobom.

Važno je napomenuti da prirodni čajevi nisu čarobno rješenje za sve probleme. Uz redovitu konzumaciju čajeva, također je važno prakticirati druge tehnike za smanjenje stresa, poput meditacije, dubokog disanja, tjelovježbe i provođenja vremena u prirodi. Kombinacija različitih metoda može pružiti najbolje rezultate i pomoći vam da se osjećate smirenije i balansiranije u svakodnevnom životu.

Stoga, usredotočite se na svoje zdravlje i dobrobit, te redovito prakticirajte tehnike za opuštanje kako biste izgradili otpornost na stres i živjeli sretniji i ispunjeniji život.