Robin Givens stekla je reputaciju osobe koja lako plijeni pažnju muškaraca, a glasine sugeriraju da je brzo prelazila s jednog na drugog, poput mijenjanja vrpce. Kad je riječ o instituciji braka, srpski teniski instruktor Svetozar Tole Marinković itekako se snašao.

  • Upravo na dan kada su izmijenili zavjete, on i glumica i model Robin Givens službeno su okončali svoj brak. Putevi Svetozara i Robina ukrstili su se dok je bio njezin instruktor tenisa, a odluku o vjenčanju donijeli su 1997. godine. U 1980-ima, Robin Givens, poznati model i glumica u dobi od 59 godina, mnogi su smatrali jednom od najljepših žena svog vremena. O njezinoj golemoj popularnosti govori i činjenica da je slavom gotovo zasjenila slavnu Naomi Campbell.

Modni dizajneri bili su u žestokoj konkurenciji kako bi osigurali njezine usluge, dok je krasila naslovnice cijenjenih publikacija. Njezino predstavljanje na filmskom platnu dogodilo se kroz nadaleko hvaljenu televizijsku seriju “The Cosby Show”, koju je ubrzo pratila istaknuta uloga u sitcomu “Head of the Class”. Potom se upustila u niz raznolikih glumačkih pothvata. Unatoč ranim predviđanjima o uspješnoj karijeri i željenom mjestu na A-listi, njezin život je bio pokvaren skandalima koji su trajno uprljali njezin ugled i doveli njezinu karijeru do razarajućeg kraja.

  • Gotovo odmah, Givens je zaradila nimalo laskav nadimak “party girl”, a kasnije i “žderačica muškaraca”, zbog svoje sposobnosti da bez napora privuče brojne udvarače, što je rezultiralo time da su njezine burne romantične afere postale stalna tema tračeva u tabloidima. Održano u hotelu u blizini San Diega, vjenčanje se odvijalo na pješčanim obalama slikovite plaže. Naime, čak je i dvogodišnji sin Robina Givensa svojim prisustvom uveličao prigodu. Međutim, igrom sudbine, veza Tole i Robin naglo je prekinuta nakon točno osam sati tog istog dana.

Robin je postala slavna 1988. godine nakon što se udala za Mikea Tysona, no njihova je veza doživjela burne promjene kada je boksački prvak navodno otkrio Robin i Brada Pitta zajedno u krevetu, što je dovelo do kasnijeg razvoda. Podsjećamo, prije vjenčanja Svetozar i Robin bili su u romantičnoj vezi godinu dana, što je tenisku instruktoricu dovelo u središte pozornosti. Nakon prekida, manekenkin bivši partner povukao se iz javnosti, ostavljajući malo informacija o njegovom sadašnjem životu.

  • Od samog početka njihova je veza bila nestabilna. Manekenka je otkrila da je boksač i prije braka često ispoljavao nasilje prema njoj. Tyson je, s druge strane, izrazio da je bio duboko pogođen vezom, opisujući je kao izvor značajne traume nakon njihovog razvoda. U to vrijeme njegovo se bogatstvo procjenjivalo na nevjerojatnih 50 milijuna dolara, a on je odlučio ne sklopiti predbračni ugovor s Givens.

U nekoj fazi njihovog braka, iskoristila je sredstva s njegovog računa za kupnju luksuzne rezidencije od 4,3 milijuna dolara u bogatoj četvrti Bernardsville, New Jersey. Tijekom intervjua s Barbarom Walters, Givens je iskreno izrazila da je njezino iskustvo života s Tysonom bilo iznad njezinih najgorih noćnih mora, opisujući ga kao čisto mučenje i nezamisliv pakao, aludirajući na njegovo nepredvidivo i nepostojano ponašanje.

  • Nakon razvoda od Tysona, manekenka i glumica bila je romantično povezana s nekoliko poznatih ličnosti. Među njima su bili Michael Jordan, s kojim je imala kratku aferu, te Eddie Murphy početkom devedesetih. Osim toga, na popisu njezinih romantičnih partnera našli su se glumac Damon Wayans, Howard Stern, model Markus Šenkenberg, glumac Hosea Sanchez i brojni drugi.