Aleksandra Prijović od sada nosi cijenjenu titulu najtraženijeg i najomiljenijeg pjevača među mlađom publikom. Njezini zadivljujući nastupi konstantno privlače veliku publiku iz svih krajeva regije, ne ostavljajući mjesta sumnji u pogledu njezinog snažnog trijumfa. Odmah na početku osvojila je publiku kao talentirana djevojka iz susjedstva prekrasnog glasa, iako više ne nosi tu etiketu.

 

  • Prema našem insajderu, pjevačica je angažirala usluge informatičkog stručnjaka kako bi s Googlea uklonila sve nepoželjne slike njezinih mladenačkih godina. Većina fotografija nastala je tokom i nakon takmičenja “Zvezde Granda”, u periodu kada je Aleksandrin izgled bio dosta drugačiji od današnjeg. Mnogi se ljudi mogu sjetiti ove transformacije. U prošlosti joj kosa nije bila tako bujna, nos joj je bio veći, a jagodice, usne i zubi nisu bili tako istaknuti kao sada. Kako bi riješila te probleme, potražila je stručnost estetskih stručnjaka i tijekom godina se podvrgla korektivnim zahvatima. Osim toga, njezini modni odabiri nisu bili dobro prihvaćeni i izazvali su kritike stručnjaka na tom području. Ostaje nejasno zašto je smeta njena prošlost i želi da se ogradi od nje, ali nam je suradnik dojavio da Prijovićeva namjerava da izbriše sve ostatke svog prijašnjeg imidža sa Gugla.

Zbog toga se na tražilici može pronaći tek ograničen broj Aleksandrinih slika iz mladosti. Ove konkretne slike, prema našem izvoru, zadovoljavaju njezine standarde i stoga su zadržane na internetu. Prema našem izvoru, informatički stručnjak je raznim metodama uspješno eliminirao gotovo 90 posto Aleksandrinih fotografija iz mladosti. Svoje je postupke opravdao navodeći kršenje autorskih prava i, u nekim slučajevima, potrebom da se zaštite osobni podaci.

 

  • Slijedom toga, Google je udovoljio njegovim zahtjevima. Iako točna cijena ove usluge ostaje nepoznata, procjenjuje se na nekoliko tisuća eura zbog opsežne i dugotrajne prirode zadatka. Aleksandra je na kraju ispunila svoj cilj i izrazila zadovoljstvo. Unatoč našim pokušajima da je kontaktiramo na poznati broj telefona, nije odgovarala na naše pozive. Prijović ima povijest brisanja nepoželjnih aspekata svoje prošlosti. Prije pet godina Kurir je objavio da je od bivšeg suradnika, harmonikaša Borka Radivojevića, zatražila da s YouTubea izbriše sve snimke s njezinim nastupima na romskim svadbama. Razlog za njezin zahtjev bila je njezina spoznaja da to što je poznata kao pjevačica na vjenčanjima neće pozitivno pridonijeti njezinoj karijeri.

Upravo ove videe, koji su skupili milijune pregleda, izvorno je postavio poznati harmonikaš Borko Radivojević, koji ju je pratio na tim privatnim događanjima. Aleksandra, poznata po svojoj svestranosti, nikada nije odbila nijedan posao, pa tako ni nastupe na romskim svadbama, gdje je postigla veliki financijski uspjeh.

 

  • No, kako je prigrlila novostečenu slavu i sreću sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem i postala istaknuta figura u medijima, njezina ju je prošlost počela proganjati, navodeći je da očajnički traži njezino brisanje. Sada osjeća duboki osjećaj srama prema svojim ranijim radovima. Prije braka sa Živojinovićem uputila je čvrstu molbu Borku da izbriše sve snimke njezinih nastupa na privatnim događanjima na kojima bi je gosti obasipali izdašnim napojnicama. Njene točne riječi bile su: “Moraš eliminirati sve tragove tih snimaka jer se ne slažu s mojom sadašnjom slikom. Kao Brenina buduća šogorica, moram održavati određenu reputaciju. Sada sam dio cijenjene obitelji ”, otkrio je tada pouzdani izvor.