U današnjem izdanju imamo jednu intrigantnu priču koju možemo podijeliti s vama, direktno iz lokalne estrade. Alkohol je omogućio privremeni bijeg, otupio bol u njenom srcu i na trenutak popunio prazninu koju je ostavila njena narušena veza sa roditeljima. Kada sam napunio 15 godina, problem konzumiranja alkohola počeo je da postaje sve izraženiji u mom životu. Nedugo nakon toga, moji roditelji su prošli kroz razvod, što je unelo još više previranja u moje ionako haotično postojanje.

Moj otac je završio u izuzetno toksičnoj vezi, dok se moja majka silno borila da se izbori sa razdvajanjem. Tokom tih godina imala sam potpunu kontrolu nad cijelim domaćinstvom u kojem sam stanovala sa dečkom koji je bio znatno stariji od mene za 20 godina. Dobili smo šofere i domaće osoblje, a ja nikada nisam morao kročiti u trgovinu, zbog čega sam bio potpuno nesvjestan cijena svakodnevnih namirnica.

Tokom tog perioda, Dunja se priseća života u nekoj vrsti zabačenog balona, ​​potpuno zaokupljena strašću za pisanjem knjiga. Celokupna egzistencija porodice Ilić dovedena je u rasulo kada je Dunjin otac doživeo tešku finansijsku propast, što je na kraju dovelo do tragičnih posledica nekoliko godina kasnije kada je on tragično okončao sopstveni život. U svojim poslednjim trenucima iza sebe je ostavio oproštajno pismo od srca koje je neizmerno talentovanom pevaču nanelo ogromnu emocionalnu patnju.

Odlučivši da napusti Srbiju i krene u novo poglavlje u svom životu, Ilićka se suočila sa još jednim šokantnim udarcem. Nažalost, Dunja je morala da podnese srceparajući gubitak svog verenika. Dunja Ilić trenutno vodi sopstveni YouTube kanal, gde pruža usluge čitanja tarota, nudeći uvid u njen zadivljujući svet.