Luče iz Kasidola, nadimak koji odjekuje kroz muzičke anale, pripada Dragani Mirković, jednoj od najistaknutijih zvezda naše estrade. Njen solistički koncert u prepunoj Štark Areni zračio je sjajem sinoć. Već prvim stihom, Dragana je razgorela atmosferu, okupivši čak polovinu estrade, što samo pokazuje njen vanvremenski uticaj i magnetizam. Ono što izdvaja Draganu kao ličnost jeste njena skromnost i nepristrasnost. Nikada se nije hvalila svojim bogatstvom ili imovinom, već je uvek bila spremna da pomogne drugima. Iako je okružena svetlima holivudskih faca, ona se najviše oseća kod kuće, u svom selu, kako je nedavno otkrila.

Razni strani mediji bave se procenom bogatstva Dragane Mirković, ali ona nikada nije isticala svoj finansijski status. Ipak, njeni prihodi proizilaze iz različitih izvora, uključujući pevanje i poslovne poduhvate. Dragana je započela svoju karijeru osamdesetih godina i do danas je izdala 21 album. Iako su internet i YouTube promenili način na koji ljudi pristupaju muzici, mnogi od njenih fanova i dalje kupuju njene albume na klasičan način. Njena prisutnost na YouTube-u, gde je premašila 100.000 pratilaca, takođe joj donosi značajnu vidljivost i prihode putem reklama. Međutim, njeni najznačajniji izvori prihoda dolaze iz poslovnih poduhvata koje deli sa svojim suprugom, Tonijem Bjelićem.Njihova televizija “DM SAT” postala je jedan od najgledanijih kanala, dok firma za prodaju luksuznih automobila, Majbah, privlači mnoge poznate ličnosti. Dragana Mirković je i dalje simbol uspeha i talenta na našoj estradi, a njeno bogatstvo je samo refleksija njenog rada i predanosti svojoj umetnosti.

Međutim, ključ njenog bogatstva leži u zajedničkim poslovnim poduhvatima sa suprugom Tonijem Bjelićem. Pre svega, to je televizija “DM SAT,” komercijalni TV kanal kojim upravlja pevačica. Osnovana još 2005. godine u Požarevcu, televizija se brzo pozicionirala među najgledanijim kanalima, zahvaljujući popularnosti Dragane. Dodatni izvor prihoda čini firma za prodaju luksuznih automobila “Maybach,” gde veliki broj kolega, uključujući Lepu Brenu i Slobodana Živojinovića, pronalazi svoje vozilo. Ova firma doprinosi značajnom delu njenog bogatstva. Prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities,” Dragana Mirković poseduje bogatstvo od 100 miliona dolara, što jasno ukazuje na raznovrsnost izvora njenog uspeha i prosperiteta.

Dragana Mirković je izuzetno poznata srpska pop-folk pevačica koja je ostavila dubok trag na muzičkoj sceni Balkana. Rođena je 18. januara 1968. godine u kasnije nadaleko poznatom Kasidolu, blizu Požarevca, u Srbiji. Njen nadimak “Luče iz Kasidola” postao je simbol njenog izuzetnog muzičkog nasleđa i ličnosti.Dragana je svoju muzičku karijeru započela ranih osamdesetih godina prošlog veka, a ubrzo je postala jedna od najpoznatijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije. Njena muzika se ističe po emotivnim tekstovima i prepoznatljivom glasu, koji je osvojio brojne fanove širom regiona.Sa više od 20 albuma i brojnim hitovima kao što su “Umirem majko”, “Milo moje”, “Život moj”, “Eksplozija” i mnogi drugi, Dragana je ostavila neizbrisiv pečat u svetu muzike. Njene pesme su postale himne generacija, a njeni koncerti su uvek bili spektakularni događaji koji su okupljali ogroman broj obožavalaca. Ono što je dodatno ističe jeste njena skromnost i autentičnost. Iako je postigla ogroman uspeh i stekla veliko bogatstvo, Dragana je ostala prizemna i posvećena porodici. Sa suprugom Tonijem Bjelićem, takođe poznatim u muzičkim krugovima, vodi uspešne poslovne poduhvate, uključujući i televiziju “DM SAT”. Dragana Mirković nije samo pevačica već i simbol snage, talenta i izdržljivosti. Kroz svoju muziku i lični integritet, ona je inspiracija mnogima i ostaje jedna od najcenjenijih figura na balkanskoj estradi. Njena dela će zauvek ostati u srcima vernih obožavalaca, dok će njen uticaj na muzičku scenu ostati neizbrisiv.