MC Stojan, poznat i kao Marko Stojković, uplovio je u romantičnu vezu sa Zoranom Mićanovićem, mlađim kolegom iz glazbene branše. U njihovoj je vezi prije otprilike mjesec dana došlo do zaokreta, kada je postalo očito da se ljubav ugasila.

  • Unatoč tome što su ga tijekom godina u showu spajali s brojnim ljepoticama iz javnog svijeta, Mc Stojan vješto skriva svoj ljubavni život, a samo mu je jedna uspjela zarobiti srce.

Vrijedi napomenuti da se glazbena senzacija u usponu Zorana Mićanović proslavila sudjelovanjem u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Već s nepunih 16 godina pokazala je nevjerojatnu razinu energije, stručnosti i prirodne sklonosti prema pozornici. U to je vrijeme doista ostavila trag izdavanjem svog hit singla “Sikter”, koji joj je u konačnici priskrbio nadimak po kojem je danas poznata.

  • Marko Stojković, srpski pop folk umjetnik, nadaleko je poznat pod umjetničkim imenom MC Stojan. Rođen je 15. veljače 1983. u Lučanima, mjestu pokraj Čačka. Trenutno živi i radi u Beogradu. Rođen u Lučanima 1983. godine, nosi titulu najteže bebe ikada zabilježene u rodilištu, s impresivnih 5,2 kg. Još u sedmom razredu iskazao je svoju strast prema glazbi skladajući za svoj razred himnu pod nazivom “VII 2 je mafija”.

Ovo rano iskustvo učvrstilo je njegovu odlučnost da nastavi glazbenu karijeru. Završivši srednjoškolsko obrazovanje u rodnom gradu, akademski se istaknuo tijekom cijelog studija. Nakon diplome preselio se u Beograd kako bi pohađao Ekonomski fakultet, gdje trenutno upisuje diplomski studij. Strastveni ljubitelj životinja, posebno voli mačke. Uz svoje akademske aktivnosti, održava redovitu rutinu vježbanja u teretani.

  • Na hrabar i duhovit način autobiografske pjesme MC Stojana govore o njegovim eskapadama s raznim ženama. Njegovo nepokolebljivo samopouzdanje nije samo uvjerilo njegovu obitelj, djevojku i kolege da je napravio pravi izbor u bavljenju glazbom, već ga je i potaknulo do velikog uspjeha. Njegov proboj dogodio se 2005. godine s debitantskom pjesmom “Bičuj me, Stojane”, koju su ubrzo slijedile brojne druge, čime je učvrstio svoj status jednog od najistaknutijih repera u dijaspori.

Iako njegovo sudjelovanje u reality showu “Dvor” 2011. nije polučilo previše uspjeha, surađivao je s Ksenijom Pajčin u duetu “Požuri”, a u čast njihovog prijateljstva posvetio je emotivnu pjesmu “Da ona zna”. nakon njezine tragične smrti. U prilično nesretnom incidentu tijekom gostovanja u Tuzli 2013. godine, oduševljene obožavateljice povukle su ga s pozornice, što je rezultiralo nezgodnim doskokom i slomljenim gležnjem. Zaigrano tvrdi da su njegove obožavateljice pomalo divlje.

  • Umjetnik se zadužio izdati zbirku vlastitih pjesama, među kojima su “Kuku lele”, “U srce mi pucaj”, “Brozo”, “Nadice, ispeci moja jaja” i “Doktor za grude”. Kako bi popratio potonju pjesmu, snimio je glazbeni spot u ljupkom selu Pilatovići, koje se nalazi u blizini Lučana. Publika je toplo prihvatila njegove suradnje s kolegicama, kao i provokativne vizuale koji su pratili ove pjesme. To je vidljivo iz milijunskih pregleda prikupljenih na raznim video platformama.