Pevačica Snežana Đurišić bila je zaprepašćena kada je čula vest koja je počela da se širi o njenom partneru. Naime, mediji su preneli da je partner Snežane Đurišić postao meta prevare, jer je objavljena vest o njegovoj navodnoj smrti. Na internetu se munjevito proširila vest o tome da je partner Snežane Đurišić preminuo dok je ona nastupala, što je navelo pevačicu da odmah reaguje.

 

 

 

 

U saopštenju koje je dala, Snežana Đurišić istakla je da je na internetu osvanula lažna vest o smrti njenog partnera, koju je, prema tvrdnjama, ona čula tokom svog nastupa. Međutim, svako slovo tog naslova je laž, naglasila je pevačica. Dok je pokušavala da skupi misli od besa, pevačicu su neprekidno kontaktirali zabrinuti prijatelji i članovi njene i partnerove porodice, vrlo uznemireni zbog situacije.

 

 

 

 

Snežana je izrazila strahovanje kako bi ova lažna vest mogla da utiče na zdravlje partnerove majke, ističući da su ovakva zlodela na internetu radi sticanja klikova odvratna i neoprostiva, te je najavila prijavljivanje ovog slučaja Odeljenju za visokotehnološki kriminal u nadi da će počinioci biti privedeni pravdi.

 

Pevačica je izrazila ogorčenje zbog nedopustivosti takvih događaja, naglašavajući da živimo u vremenu kada se sve može manipulisati i montirati prema volji pojedinaca, bez obzira na posledice po druge ljude i njihove porodice.

 

 

 

 

Snežana je istakla da je ovo uznemirilo i nju i njenog partnera, kao i njihove porodice i najbliže, te je želela da demantuje sve što je napisano u toj lažnoj vesti. Takođe, poručila je bilo kome ko stoji iza ovakvih zlodela da, ako ne strahuju od pravde na zemlji, treba da se plaše Božje kazne.

Podsećamo, nedavno je Snežana bila meta prevare kada su reklamirali proizvod sa njenim likom, iako ona nema nikakve veze s tim, što možete pročitati u odvojenoj vesti.

BONUS TEKST

Snežana Đurišić, poznata i kao Sneki, rođena je 5. aprila 1960. godine u Peći, tadašnjoj Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji, danas Republici Kosovo. Ona je istaknuta srpska folk pevačica, čiji je glas i šarm osvojio publiku širom bivše Jugoslavije.

Karijeru je započela veoma mlada, a prve korake u svetu muzike Snežana je napravila kao članica dečjeg hora u rodnom gradu. Njena muzička nadarenost i izuzetan vokal brzo su primećeni, što je dovelo do toga da postane solo izvođačica. Ubrzo je postala popularna među lokalnom publikom, a njena reputacija se širila i izvan granica Peći.

Nakon uspešnih nastupa na lokalnim takmičenjima i festivalima, Snežana je privukla pažnju muzičkih producenata i etabliranih umetnika. Njena prva izdanja privukla su pažnju publike, a njen karakterističan glas i interpretacija narodnih pesama postali su njen zaštitni znak.

Tokom svoje karijere, Snežana Đurišić je objavila brojne albume koji su postali hitovi i prodavali se u velikim tiražima. Njene pesme su obišle ceo region, a njeni nastupi su uvek privlačili veliki broj obožavalaca. Pored toga što je bila popularna kao izvođačica narodne muzike, Snežana je takođe sarađivala sa poznatim kompozitorima i pevačima, doprinoseći raznovrsnosti i bogatstvu jugoslovenske muzičke scene.

Snežana Đurišić je ne samo umetnica već i simbol odanosti i istrajnosti u svetu zabave. Njena sposobnost da prenese emocije kroz svoj glas i interpretaciju pesama čini je voljenom među generacijama, a njeno prisustvo na sceni ostavlja neizbrisiv trag u srpskoj muzičkoj istoriji.