Jučer je srpska pop glazbena industrija doživjela veliki gubitak zbog oproštaja Aleksandra Đokovića. Ovaj tragični događaj označava kraj jedne ere, jer nas je u 53. godini života napustio cijenjeni vođa i začetnik kirurškog odjela. Među brojnim estradnim ličnostima s kojima se dr. Đoković povezivao, njegova izvanredna operacija Krstinja Matanovića, natjecateljica natjecanja “Zvezde Granda”, ostala nam je urezana u sjećanje.

Nakon teškog gubitka, Saša Popović je nesebično osigurao potrebna sredstva za operaciju. Veza između ove dvije osobe bila je primjer istinskog prijateljstva, povezanosti koja će bez sumnje ostati urezana u Popovićevo srce i koje će pamtiti svi koji imaju sreću da susreli ovu iznimnu osobu. Svojim gostovanjem u Grandovim emisijama, Đoković je velikodušno podijelio svoje bogato znanje i stručnost sa širom publikom, dajući vrijedne savjete i dajući uvide u razne teme.

Prevladavajuće okolnosti su široko priznate i svi shvaćaju. Svaki noviji napredak, uključujući najsuvremeniju lasersku tehnologiju, priznaje se i prihvaća. Međutim, odluka o nabavi i korištenju ovih inovacija ovisi o načinu razmišljanja i raspoloživim resursima. Osobno se ne pridržavam poslovne politike koja nalaže posjedovanje svakog novog proizvoda. Umjesto toga, preferiram etabliranu i dugotrajnu robu. Suzdržavam se od kupnje dok ne prođe nekoliko godina i određeni artikl ne pokaže svoju vrijednost. Ovakav pristup je vođen mojom posvećenošću dobrobiti mojih pacijenata, kako je Aleksandar rekao u intervjuu za emisiju “Grand magazin”.

Nakon što je saznala vijest o odlasku doktora Đokovića, Ceca Ražnatović oglasila se na Instagramu i izrazila duboku tugu. Pjevačica je u srdačnoj poruci izrazila vječnu prazninu izazvanu gubitkom drage Alekse, priznajući da vrijeme samo po sebi ne može ublažiti njenu bol, ali naglašavajući nužnost pronalaženja načina za suživot s njom.