Tokom svoje 40-godišnje karijere, popularna pevačica Ana Bekuta je uvijek bila cijenjena zbog svog smisla za modu. Čak i manje nestašice u njenoj garderobi većina je previdjela, jer ih je nosila staloženo i samouvjereno. Njen stil je oduvek bio jedinstven, po čemu je bila lako prepoznatljiva. Oni koji su upućeni u modu stalno su hvalili stil Ane Bekute.

 

 

 

Grupa ovih stručnjaka, uključujući dizajnere i stiliste, bila je zadužena za odabir njene javne garderobe, ostavljajući malo prostora za kritiku. Poslednjih godina postalo je očiglednije da se Ana sama oblači, što nije prošlo nezapaženo od strane fanova i gledalaca. Nažalost, ovaj novi samostalni stil je dobio negativne povratne informacije i kritike, što je daleko od idealnog. Pevačica je višak kilograma prikrila nošenjem dužih odevnih predmeta, poput tunika i haljina. Ipak, uspjela je značajno smršati zahvaljujući specijaliziranoj prehrani, gotovo se vrativši na prethodnu figuru. Shodno tome, postala je avanturističkija u odabiru odjeće.

 

 

 

 

Na fotografiji, Bekuta je nosila sjajne pantalone i istu jaknu, zbog čega su neki kritikovali da njena garderoba odgovara njenim godinama, uprkos tome koliko dobro izgleda. Situaciju je dodatno pogoršala Ana Kokić, koja je trideset godina mlađa od Ane Bekute, usvojivši isti modni stil. To je samo pojačalo prethodne kritike i spekulacije o stilu odijevanja. Iako se naširoko smatra da Ana ima odličan smisao za modu, predloženo joj je da se u budućnosti konsultuje sa modnim stručnjakom kako bi se uverila da njeni modni izbori budu vešto sastavljeni, dobro upakovani i nezaboravni.