Jelena Karleuša, poznata po oštrom humoru i čvrstim stavovima, nije izbegla priliku da se javno obrati dr. Branimiru Nestoroviću. Otvoreno mu je poručila da na novim izborima “nema što obući”. Sa svojim prepoznatljivim stilom, Jelena je iskazala svoje mišljenje i šaljivo ga podelila s javnošću.

“Nemam šta obući za novo glasanje. Da li razumeš?! Nisam mogla obući ovu poslednju haljinu. Ništa više, gotovo je. Idi tamo, dogovori se, moja tetka radi u Tiršovoj, divi ti se i samo lepo priča o tebi”, napisala je Karleuša. U svom prepoznatljivom maniru, dodala je: “Hajde, ne mogu više, hoću Miličin koncert. Hoću Novu (dođi u Hayat da gledaš reprizu, ti si moj gost i doktoru ostavljam sto dolara).”

Podsećamo da je Jelena Karleuša nedavno izazvala pažnju svojim izgledom tokom glasanja, kada je nosila crnu odeću i elegantne modne dodatke. Njena kombinacija privukla je mnogo pažnje i komentara, a JK je bila odabrana kao jedna od najstilizovanijih ličnosti tog dana. S obzirom na njenu odabrane komade odeće i modne dodatke, ukupna vrednost njenog stajlinga iznosila je impresivnih 14.000 eura.

Karleuša je koristila priliku da šaljivo zamoli dr. Nestorovića da “prestane glasati jer nema šta obući” nakon što je potrošila toliko novca na samo jedan izgled.