Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je odlučila podeliti javnosti nepoznate detalje iz svoje bogate životne priče. Tokom intervjua za Grand, otkrila je teške trenutke iz svoje mladosti, kada je s 16 godina razmišljala o samoubilačkim mislima zbog zabranjene ljubavi. Ova emotivna situacija bila je motivisana željom za zastrašivanjem njene majke, kako bi postigla svoje želje u ljubavi.

“S 16 godina bila sam duboko zaljubljena u mladića i došla sam do tačke da sam želela okončati svoj život, razmišljala sam o tome da se obesim u štali. Strahovala sam od reakcije svoje majke, preteći da ću skočiti u Moravu ako mi ne dopusti da se viđam s njim, ali u suštini sam lagala”, podelila je Lepa tokom intervjua.

Poznata pevačica je takođe otkrila da se nekoliko godina kasnije, kada je postala poznata, ponovo susrela s tim mladićem. Opisala je taj susret na emotivan način, ističući da su noge “odsekle” kada ga je ugledala. Momak iz Sremske Mitrovice došao je na njen koncert kako bi je video i pozdravio, izazivajući mešavnu paletu emocija kod Lepa.

“On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, noge su mi se odsekle, nisu bile moje (smeh), ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikada se više ne bih sastala s njim”, zaključila je Lepa.

Uprkos emotivnim izazovima mladosti, Lepa Lukić, koja je četiri puta stupala u brak, reflektuje na svoj ljubavni život s toplinom i ponosom, ističući da je bila voljena i cenjena žena, kako na sceni kao Lepa Lukić, tako i u svakodnevnom životu.