Na našoj javnoj sceni, poznati pojedinci redovito aktivno traže medijsku pokrivenost, što je strategija koja nedvojbeno utječe na njihovu razinu slave. Javni događaji pružaju im idealnu platformu za izlaganje svog najimpresivnijeg sebe. Trenutno su u fokusu Goca Tržan i cijenjena srpska glumica Sloboda Mićalović. Ove dvije osobe poznavale su se dugi niz godina, ali njihove suprotne osobnosti spriječile su ih u stvaranju dublje veze ili ostvarivanju bilo kakvih daljnjih težnji.

Pomnijim proučavanjem glumičinog i pjevačičinog ponašanja otkrit će se da dijele brojne sličnosti, što ukazuje na to da nisu toliko različite kao što se na početku mislilo. Njihova zajednička strast prema glazbi služi kao sila koja ih povezuje. Dok Goca naginje življem i energičnijem zvuku, Sloboda utjehu nalazi u umirujućim melodijama kafanske muzike i sevdalinki. No, kada se okupe sa svojim prijateljima, Sloboda uvijek oduševi svojim pjevačkim sposobnostima, pobravši gromoglasan pljesak kakav se može mjeriti s kazališnom predstavom.

Gluma je zajednička strast Boba i Tržana, iako je Bobu primarna profesija i izvor prihoda, a Tržanu ostaje hobi. No, opće je poznato da Tržan briljira u tumačenju epizodnih likova u televizijskim serijama. Uvjerljiv aspekt koji uspješno spaja područje pop zvijezda i glumačkih zvijezda je istraživanje mode, koje služi kao značajan i konačan element.
Goca Tržan i Sloboda Mićalović ne štede kada je riječ o ulaganju u kvalitetan par cipela koje marljivo čuvaju u svom ormaru. Imaju sklonost prema modi koja im naglašava ramena i dekolte, a također preferiraju volane i skraćeni kroj oko bokova.

Ovim se riječima može precizno opisati smaragdno zelena haljina u kojoj su obje izašle u javnost. U reklamnoj kampanji odabrana je Sloboda, dok je Goca odabrana za snimanje magazina i kasniju reviju, a mnogi su primijetili sličnost modela. Istovremeno, navijači su počeli izražavati svoja mišljenja o tome tko im se čini boljim, što je rezultiralo izostankom jasnog pobjednika.