Beograd sa nestrpljenjem iščekuje dolazak Dina Merlina, veoma cenjenog muzičara poznatog širom regiona. Dino često istražuje svoju obližnju okolinu koristeći svestrani bicikl koji služi višestrukim namjenama. Ovaj izuzetan bicikl ne samo da pomaže u održavanju fizičke kondicije, već i njeguje pozitivan način razmišljanja, omogućava uvažavanje podmlađujućih prirodnih krajolika i pruža priliku da se divite slikovitom okruženju.

Međutim, zbog nedavnog širenja grada Sarajeva, vrijeme putovanja potrebno za dolazak do određenih destinacija je značajno povećano. Kao rezultat toga, odabir automobila kao alternativnog načina prijevoza postao je vremenski efikasniji. Ovo postavlja pitanje da li je potrebno istražiti druga prevozna sredstva kako bi se optimizirala udobnost. Shodno tome, Dino je proširio svoje mogućnosti transporta izvan svojih omiljenih vozila na dva točka tako što je uključio dodatna sredstva za kretanje. Dino je nedavno primećen kako krstari beogradskim ulicama u vozilu od kojeg su posmatrači naježili kičme.

U pitanju je bilo ništa drugo do BMW m8 G-power koji izaziva strahopoštovanje, pravo remek-djelo automobilskog inženjerstva. Ova veličanstvena kreacija je svedočanstvo nenadmašne hrabrosti istaknutog vizionara u automobilskoj industriji, koji nije štedeo novca u izradi ovog luksuznog čuda. Oznaka cijene vezana za seriju 8 pravi je odraz izvanrednih performansi koje pruža, sa početnom cijenom koja iznosi nevjerovatnih 140.000 eura. Nakon što su ugledali poznatog Merlina, pješaci su mahnito vadili svoje pametne telefone kako bi ovekovečili trenutak tako što su ga snimili na video. Nakon toga, jedan od ovih snimljenih isječaka uspio je pronaći put do široko korišćene aplikacije društvenih medija, TikTok.

Zapanjujuće, muzička senzacija nije pokušala da sakrije njegovo prisustvo, čak je ostavila širom otvoren prozor njegovog automobila. Shodno tome, ako naiđete na ovo nepogrešivo vozilo grimizne boje u Beogradu ili Sarajevu, nećete imati problema da identifikujete osobu za volanom.