Ema Radujko, zanosna i mladalačka pjevačica, nedavno je svoje pratioce na Instagramu počastila fotografijom koja oduzima dah koja odiše i smjelošću i privlačnošću, ostavljajući minimalan prostor za spekulacije. Od svoje nježne 18. godine bez napora je plijenila poglede mnogih, privlačeći značajnu pažnju na sebe. Primarni katalizator iza ove fascinacije proizašao je iz njenog odvažnog izbora da svoje privlačne golišave fotografije podijeli na različitim platformama društvenih medija.

Brzo naprijed do današnjih dana, sličan spektakl se odvija kad god snimka ove nevjerojatno atraktivne osobe sa raskošnim svijetlim kosovima krasi njen Instagram profil. Najnovija slika prikazuje Emmu u provokativnom stavu, graciozno kleči, bez grudnjaka i ukrašenu isključivo u donjem rublju koji hrabro otkriva značajan dio njene tjelesne građe, ostavljajući malo prostora za maštu. Mlada pjevačica često dobija negativne povratne informacije zbog svojih javnih primjedbi i odvažnog odabira odjeće tokom nastupa.

U nedavnom događaju, ona je izrazila svoja razmišljanja o ovom pitanju, naglašavajući značaj svoje izjave. “Osjećam da je ključno rasvijetliti goruće pitanje koje mi je privuklo pažnju. Primijetio sam da moj lični osjećaj za stil i odjeća koju odlučim nositi često izazivaju komentare i mišljenja. Zanimljivo je da je ova pojava široko rasprostranjena prihvaćeno i smatrano normalnim u raznim dijelovima svijeta.” Mlada pjevačica je potom ukazala na nedosljednost kada su u pitanju njeni vlastiti stilski odabiri, jer oni odjednom postaju problematični kada Ema usvoji sličnu modu.

Samouvjereno je potvrdila svoje čvrsto uvjerenje da je nepotrebno mijenjati sebe na osnovu mišljenja beznačajnih pojedinaca. Ona uporno odbija da se prilagodi ili razvodni svoje pravo ja kako bi zadovoljila druge. Ističe da njeno ponašanje nije naivno ili nepromišljeno, već smišljeno izražavanje svog ličnog identiteta i umjetničkog stvaralaštva kroz fotografiju. Osim toga, ona naglašava važnost posveta dvije cijele godine stalnom usavršavanju svog zanata.