U današnje vreme, potomak Voje Brajovića i Milice Mihajlović procvetao je u uglednu ličnost, a otkrivanje njegovih fotografija pokazalo se kao mukotrpan poduhvat. Namjerno se opredijelio za životni stil bez nadzora javnosti, a njegove slike su ranije bile čuvane u privatnoj kolekciji njegovih slavnih roditelja, koji su ih jednom otkrili uredništvu jednog istaknutog časopisa.

Pre deceniju šira javnost upoznala se sa srceparajućim fotografijama malog deteta, koje su otkrile potresnu istinu da se voljeni Voja Brajović i Milica Mihajlović bore sa teškom bolešću njihovog potomstva. Konkretan naziv ove bolesti ostao je obavijen velom misterije, ali takvi trivijalni detalji nemaju nikakav značaj u sadašnjosti. Za divno čudo, uspio je pobijediti svaku prepreku koja mu je smetala na putu.

Sada, kada je navršio dvadeset i jednu godinu, uživa u izvrsnom fizičkom blagostanju i prihvata sve radosti i prednosti koje prate mladalačko bogatstvo. Iako se ne bavi glumom, aktivno se uranja u carstvo vaterpola i pisane riječi, strastveno slijedeći svoje interese. Nadalje, ne samo da je njegov otac neizmjerno ponosan na svoje gitarske vještine kao član renomiranog rok benda “Majak”, već gaji i ogromno divljenje prema žanru rokenrola, posebno prema legendarnim muzičarima kao što su Johnny Cash i Amy Winehouse.

Njegovo obožavanje rok muzike je toliko duboko da posvećuje značajan deo svog vremena prepuštanju svojoj strasti za književnošću, sa posebnim fokusom na istorijska dela. Slično Vukotinom opsežnom poznavanje kinematografije, koje se može uporediti sa živom enciklopedijom koja je sposobna da zapamti i najsitnije detalje, poput prolaznog pojavljivanja glumca u Van Dammeovom filmu, Relja posjeduje zadivljujući talenat da precizno odredi datum i lokaciju događaja.