Prošlost je često draga uspomena, posebno kada je u pitanju naše djetinjstvo. Te uspomene nastojimo da sačuvamo kroz fotografije koje zauzimaju posebno mesto u našim srcima i često im se vraćamo sa osmehom. Poznate i javne ličnosti nisu izuzetak u tome,oni na društvenim mrežama   često dijele vlastite slike iz djetinjstva na raznim platformama društvenih medija.

 

 

Jedna od izuzetnih sposobnosti obožavatelja je da identifikuju osobu na fotografiji. Danas imamo iznenađenje za vas jer predstavljamo fotografiju glumice, rođene 23. aprila 1978. godine u Beogradu. 2007. godine diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti. Godine 2001. debitovala je na srebrnom platnu, pojavivši se u filmu “Normalni ludi”. Nastupom u filmu dobila je nagradu Carica Teodora na 36. Filmskom festivalu u Nišu. Nakon toga dobila je još nekoliko uloga, a fanovi je mogu prepoznati po nastupima u TV emisiji “Klan”. Bivša supruga Nebojša Jovanovića, čije ime nije poznato, na svet je dočekala sina Kostu. Nakon raskida njihovog braka, žena se dugo vremena uzdržavala od dijeljenja bilo kakvih informacija o svojim romantičnim vezama s javnošću.

 

 

 

To se promenilo nakon što je naišla na ambasadora Srbije u Iraku Uroša Balova. Iako je odlučila da ne otkriva detalje o sopstvenoj vezi, glumica je izazvala veliku diskusiju kada je progovorila o svom sinu. Konkretno, otkrila je da je Kosta razvio tešku ovisnost o video igricama zbog prekomjernog korištenja kompjutera, te da je potražio pomoć kod psihologa kako bi je prevazišao. Tokom letnjeg raspusta, svaki dan je provodio više od osam sati zalijepljen za ekran svog kompjutera, što je na kraju rezultiralo stalnom razdražljivošću.

 

 

Međutim, nakon što je prošao terapiju, uspio je smanjiti korištenje kompjutera na samo dva sata dnevno, što je dovelo do značajne transformacije. To je omogućilo da njegov pravi karakter, koji je ranije bio skriven, zablista, i on je procvjetao u sretnu i divnu osobu. Svako jutro slavna glumica i ja vodimo bezbrižan razgovor, ispunjen šalama i smehom, i to je zaista osećaj bez premca. Sada je potpuno izvesno da je žena na fotografiji niko drugi do cenjena glumica Ljubinka Klarić.