Uprkos svojoj ogromnoj popularnosti, veoma cenjena ličnost balkanske muzike oklevala je da otkrije opširne informacije o svom ličnom životu i životu svoje porodice. Razlog zašto se slavne ličnosti često pojavljuju na naslovnicama kućnih časopisa, a njihove majke ponosno prikazuju na društvenim mrežama nije samo njihov ekstravagantan način života. Jednako presudni faktori koji doprinose njihovoj istaknutosti su njihov izuzetan odgoj, kvalitetno obrazovanje i privlačan izgled.

Trenutno, ovaj scenario ostaje nepromenjen, što pokazuje i nedavno podeljena fotografija na nalogu Dragane Mirković na društvenim mrežama. Zadivljujuća slika prikazuje njenu djecu kako elegantno poziraju pored svoje majke, izazivajući široko rasprostranjeno divljenje i aplauz. Svoje emocije Dragana je elokventno prenela u potpisu fotografije na kojoj je zabeleženo veselo venčanje, gde su ona, Manuela i Marko ponosno stajali kao članovi porodice. U svom iskrenom opisu, priznala je ogromnu zabavu koju su svi doživjeli, ali je ponizno priznala da svoj život malo manje poštuje u odnosu na svoje drage članove porodice.

Ova nezaboravna prilika pružila je uvid u žar i oduševljenje koje su pokazali ne samo potomci Dragane Mirković, već i talentovani pevači koji su se svim srcem angažovali u svečanosti. Njihovo izvanredno ponašanje izazvalo je divljenje i aplauz svih pojedinaca koji su imali sreću da budu prisutni na tom veselom skupu. S druge strane, Manuelino prisustvo nije oduzimalo dah, jer se graciozno okitila u očaravajućoj zelenoj haljini koja je ostavljala posmatrače u čudu.

Sama ljepota koja je zračila iz nje bila je dovoljna da prikupi legiju obožavatelja, koji nisu mogli a da ne budu očarani njenim očaravajućim izgledom. Nije teško uočiti upadljivu sličnost koju ima sa svojom poznatom majkom, kao da je naslijedila svaki djelić prefinjenosti svoje majke, što samo doprinosi njenoj vlastitoj neodoljivoj privlačnosti.