Borna Budimir, 32-godišnji sin Doris Dragović, postigao je izuzetan uspjeh u životu. Nakon završetka studija na Odsjeku za filozofiju, razvio je veliko interesovanje za filmsku industriju. Međutim, vrijedno je napomenuti da ga apsolutno ne zanimaju estrade. I pored ove razlike u strastima, njegova majka, poznata pjevačica na Balkanu, uvijek je pokazivala nepokolebljivu podršku njegovim poduhvatima, jednaku podršci njegovog oca Marija Budimira, koji je i sam imao uspješnu karijeru vaterpoliste.

Već sa nepunih sedam godina Borna se prvi put pojavio u maminom spotu za iskrenu pesmu “Srce dajem ti”. Ovo rano izlaženje u svijet muzike ostavilo je trajan utisak na njega, iako će se njegova prava strast kasnije manifestirati u svijetu filma. Borna Budimir je živi primjer kako se talenat i uspjeh mogu njegovati od malih nogu, uz ljubav i podršku porodice koja služi kao čvrsta osnova za njegova postignuća. Postojanje Borne Budimira prelijepo je svedočanstvo duboke ljubavi koju dijele njegovi roditelji, pop zvijezda i sportista.

Njihova ljubavna priča datira još od 1989. godine, a za samo godinu dana svoju su obavezu zapečatili veličanstvenom ceremonijom vjenčanja. Nedugo nakon ove radosne prilike u njihove živote je ušao Borna, njihov dragocjeni dvogodišnji sin. Od tada je Borna, sin Doris Dragović, odlučio da se drži podalje od očiju javnosti, retko se pojavljuje u javnosti. Umjesto toga, stidljivo dijeli uvide iz svog života putem Instagrama, uglavnom objavljujući slike iz djetinjstva.

Međutim, nedavni razvoj događaja omogućio je javnosti da vidi kako izgleda sin Doris Dragović, a sve zahvaljujući video snimku na YouTube-u. Ovaj video, koji se pojavio na određenoj platformi, prikazuje Bornu kako raspravlja o filozofiji na filmskom platnu. Kroz ovaj snimak blistaju Bornina elokvencija, ljepota i neosporna harizma, osobine koje su nesumnjivo naslijeđene od njegovih talentiranih roditelja.