Damir Dado Polumenta, visoko cijenjeni umjetnik porijeklom iz Crne Gore, nije poznat samo po impresivnom vokalnom umijeću, već i po izuzetnim sposobnostima kao producent, aranžer i tekstopisac. Međutim, sa zadivljujućom manekenkom Ivonom Ivković konačno je pronašao utjehu i uspostavio kućni život pun ljubavi.

Njihova zajednica blagoslovila ih je dragocjenom kćerkom Aleom, koja je na svijet ušla u očaravajućem mjesecu oktobru 2016. Radosti njihove rastuće porodice dodatno su se umnožile kada su, u blaženom mjesecu avgustu 2021., dočekali svoju drugu kćer, koju su od milja nazvan Alia. Dorijan Polumenta, koji je direktan potomak poznatog muzičara Dade Polumente, potomak je strastvene romanse talentovane muzičarke i bivše manekenke Ane Marije Kikoš. Ana Marija je stekla slavu kao učesnica rijalitija, što je dodatno pojačalo intrigu oko njihove veze.

Iako je njihovo zajedničko vreme bilo relativno kratko, Dado je izrazio duboku naklonost prema Ani Mariji posvetivši joj iskrenu pesmu. Nažalost, kao što to često biva u vezama, njihova ljubavna priča je na kraju došla do kraja. Uprkos raspadu njihove zajednice, Dorijan je imao tu sreću da u svom životu ima odanu očinsku figuru, jer Dado nikada nije zanemario svoje roditeljske obaveze, čak ni nakon što se razveo od Ane Marije kada je Dorijan bio tek nežno dete.

Uprkos tome što se ponovo oženio i zasnovao novu porodicu sa novom partnericom, Dado je uspeo da posveti vreme sinu, koji je zahvaljujući očevoj nepokolebljivoj posvećenosti izrastao u izuzetnog mladića. Muzičar i njegova partnerka Ivona bili su neizmjerno ponosni što su na raznim društvenim mrežama podijelili slike svog sina, pokazujući njegov neosporni šarm i očaravajući lijep izgled. Prikaz Dorianove naklonosti prema njegovim sestrama evidentan je na ovim fotografijama, što dodatno pojačava njegovu ionako neodoljivu privlačnost u očima djevojaka.