Ponovo se našla u centru pažnje, svojim nedavnim odabirom ljetne haljine koja je zapala za oko modnih kritičara i entuzijasta. Modni smisao Darije Kisić Tepavčević nastavlja da impresionira i ostavlja trajni utisak. Čast da budem u prisustvu ovih izuzetnih žena, koje oličavaju nepokolebljivu posvećenost svojim porodicama, nepokolebljivu odanost svojoj deci i duboku ljubav prema našoj cenjenoj Srbiji, bila je zaista velika.

Tokom velike svečanosti održane u Hramu Svetog Save povodom uručenja prestižnog Ordena „Svete Bogorodice Anastasije“, njeno prisustvo je bilo zaista izuzetno jer je ulepšala priliku u pomno odabranoj odeći koja je savršeno dočarala suštinu događaja. Dok svjedočimo nepokolebljivoj snazi ​​naše ženske populacije, postaje evidentno da će naša nacija nastaviti da napreduje sa samopouzdanjem i odlučnošću. Govornik izražava duboku zahvalnost Fondaciji “Dajana Paunović” za njihov trud u prepoznavanju i promociji značaja porodice kroz različite hvale vrijedne inicijative.

Ova maksi haljina, ukrašena delikatnim naborima, ne samo da odiše elegancijom, već ima i izuzetnu sposobnost da naglasi ljepotu bilo kojeg oblika tijela.  Kako bi dodatno podigla svoj ansambl, Daria je odlučila dodati crni sako, koji ne samo da je savršeno upotpunio njen osnovni outfit, već joj je dao i nevjerovatno graciozan i rafiniran estetiku. Sama svestranost ovog izbora omogućava joj da ga samouvereno nosi u brojnim prilikama, osiguravajući da uvek izgleda bez napora šik i sa stilom.

Ljetna haljina Darije Kisić Tepavčević već nekoliko godina plijeni značajnu pažnju i priznanje, osvajajući modne entuzijaste širom svijeta. Stručnjaci nagađaju da će ova haljina i dalje ostati moderna i relevantna kroz duži vremenski period. Čini se da se naša cijenjena ministrica u ovoj haljini osjeća izuzetno opušteno, jer je u njoj uočena na dodjeli prestižnih Vidovdanskih nagrada prošle godine.