Samo nekoliko nedelja nakon što je javnost potreslo odluka Vrhovnog suda da prihvati reviziju i poništi prethodnu odluku splitskog Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom, a starateljstvo u potpunosti poveri ocu, slučaj ponovno dobija novi obrt, izveštavaju hrvatski mediji.SEVERINI SUD VRATIO SINA! Evo kako se sada deli starateljstvo nad naslednikom

Naime, prema saznanjima “Slobodne Dalmacije”, splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine, praktično je potvrdio svoju prethodnu pravosnažnu odluku, po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni “roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, navodi pomenuti medij, ističući da su sina vratili Severini. Severina Vučković danas je čestitala nasledniku Aleksandru rođendan uz posebnu poruku.

Severina Vučković, poznatija samo kao Severina, hrvatska je pop ikona, pevačica, glumica i jedna od najpoznatijih javnih ličnosti u regionu Balkana. Rođena je 21. aprila 1972. godine u Splitu, Hrvatska. Severinin muzički talenat primećen je veoma rano. Sa samo sedam godina, počela je da nastupa u dečijem horu i već tada pokazala izuzetan vokalni potencijal. Njen prvi veći uspeh bio je 1989. godine, kada je pobedila na festivalu “Zlatne godine” u Splitu. Karijera Severine doživela je veliki uspon tokom devedesetih godina prošlog veka. Postala je jedna od najpopularnijih pop pevačica na području bivše Jugoslavije. Njene pesme su osvajale top liste, a njen jedinstveni glas, harizma i scenski nastup privlačili su ogroman broj obožavalaca.

Severina je bila aktivna i u filmskoj industriji. Ostvarila je nekoliko značajnih uloga u domaćim filmovima i televizijskim serijama. Međutim, njena muzička karijera uvek je bila u centru pažnje. Jedan od najznačajnijih trenutaka u Severininoj karijeri bio je izlazak albuma “Dalmatinka” 1989. godine, koji je postigao ogroman uspeh. Tokom karijere, Severina je snimila brojne hitove poput “Djevojka sa sela”, “Paloma nera”, “Brad Pitt”, “Uno momento”, “Ko me tjero”, i mnoge druge. Međutim, Severina je često bila tema raznih medijskih kontroverzi. Njena privatnost, ljubavni život i javni nastupi često su bili predmet interesovanja javnosti i tabloida. Jedan od najpoznatijih događaja koji je izazvao veliku pažnju javnosti bio je njen intimni video snimak koji se pojavio na internetu 2004. godine. Ovaj incident privukao je ogromnu medijsku pažnju i bio predmet mnogih rasprava. Severina se takođe istakla i humanitarnim radom. Aktivno je učestvovala u brojnim akcijama pomoći i podrške ljudima u nevolji."ŽELIM DA POZDRAVIM SINA KOJI ME SADA GLEDA NA TELEVIZIJI" Severina se javno obratila malom Aleksandru, njena majka ronila suze

Njen ljubavni život takođe je bio predmet velikog interesovanja. Bila je u dugogodišnjoj vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim ima sina. Njihov odnos bio je predmet mnogih spekulacija i medijskih izveštaja.Severina je i dalje jedna od najznačajnijih figura na regionalnoj muzičkoj sceni. Njena energija, harizma i talenat čine je jednom od najomiljenijih i najuticajnijih pevačica na prostoru Balkana.

DOPUNA TEKST

Prirodni lijek za imunitet

Za najbolji prirodni lijek za imuniteta potreban vam je domaći, neprskani limunđumbir i med. Limun dobro operite, naribajte koricu, a ostatak ubacite u blender bez koštica.

Limunovu kašu pomiješajte s medom tako da dobijete gustu smjesu i dodajte joj protisnuti đumbir. Za ovo je najbolje koristiti pomagalo za usitnjavanje češnjaka.

Za pripremu kašice potrebno je 300 g meda i 3 limuna, a đumbir dodajte po želji, ovisno o tome koliko podnosite okus đumbira. Smjesu stavite u čistu staklenu teglicu i konzumirajte po jednu čajnu žličicu na dan.